Снимка: sixsenses.com
fallback

Не за пръв път пишем за Малдивите и със сигурност няма да е за последен.

Нарастващият брой нови хотели в тази островна част на света е доказателство, че туристическият интерес към нея изобщо не намалява, а напротив – увеличава се с всяка изминала година.

Всъщност този факт едва ли ще учуди някого, имайки предвид, че Малдивите са нещо като рай на земята – кристални тюркоазени води, бял пясък, спокойствие, лукс и неповторима романтика. И ако все още не сте посетили това неповторимо кътче в Индийския океан, новата визия на хотела Six Senses Laamu със сигурност ще привлече вашето внимание.

Това е частен островен ризорт, който е идеалното място за бягство на топло през зимните месеци. Гостите на луксозния комплекс ще имат удоволствието да се наслаждават на вили със страхотен дизайн, басейн и голям стилен ресторант. Six Senses Laamu е единственият хотел в Лааму, който е заобиколен от красив коралов риф.

Повечето от вилите му са построени над водата, но има и такива, които са разположени на сушата и са заобиколени от палми. Всички места за настаняване предлагат усещане за уединение и невероятна гледка към океана. Всъщност ризортът предлага вили с различен размер според предпочитанията на гостите.

Влезте в галерията на Тialoto.bg и разгледайте едно място на Малдивите, на което едва ли бихте отказали да почивате.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

???????????

преди 9 години

Кво е тва ризорт бе?

4

Сандо

преди 9 години

1. там за мин. 20 дена не се ходило ми казаха2. куркани с трушия и готвено не можело да се носи3. ракиика също трябва да се купува на място, не може да си нося домашнаеми за къв ми е тая красота като не мога да си почина като хората

3

Бляк

преди 9 години

Хайде стига с тези Малдиви, хората пари за едно кафе нямат, вие се скъсахте да ги каните на Малдивите.

fallback