Снимка: Nicholas Roemmelt
fallback

От красивите гори и дълбоките фиорди до заснежените планини и студените арктически тундри – Норвегия разполага с толкова много богатства, които няма как да не ви впечатлят.
Нейните природни дадености със сигурност са като магнит за туристите, които предпочитат да се наслаждават на това, което имат около себе си, вместо само на скъпия си луксозен хотел.

Уникалното при Норвегия е, че заради своята географска дължина от север на юг тя разполага с много разнообразна природа – от широколистни гори до арктически пейзажи.

По принцип в страната би трябвало да бъде много по-студено и ледено, но регулацията на температурата се дължи на сравнително топлия Северен Атлантик и норвежките течения.

Бреговете на Норвегия са „орязани“ от фиорди, които са издълбани от масивни ледници и ледени пластове още по време на последния ледников период. Това е една от природните красоти, които придават още по-голям чар на тази страна.

И докато едни приятни думи могат само да ви заинтригуват, то уникалните снимки в галерията на Тialoto.bg със сигурност биха ви убедили по-добре защо задължително някога трябва да посетите Норвегия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 9 години

Чета коментари (не само под тази статия) и се чудя мам*а му... Абе 'сички дето сте в чужбина уж сте хванали Бога за .... , а па една кирилица не можете да си инсталирате бре. Нали изкарвате пари и сте мноо добре..?!? За к'во пишете на шльокавица... Как да повярваме, че сте умни и начетени, а кажете ми? Натресли сте се на някои хора в държавата и понеже сте"кадърни", за това цял ден се заяждате тука. Сидни може да е всякакъв, но поне пише на кирилица.

17

Анонимен

преди 9 години

и защо речи че не трябва да казвам какво и как е около мен? Що да съм скот като тебе? НЕ съм споменал как живея но щом толкова питаш имам 6 цифрени доходи занимавам се с бизнес инвеститор съм и имам куп асети. Гледам да рекапитализирам нови проекти имам много работа но е на периоди, финансовите ми години са все по добриКажи ти кой си каде си сега?Мисленето ми не бери грижа сред този рай се чувствам като на 17, това е защото ми липсват първите 7 че и повече годиниПоздрави от сидни ав$тралия

16

ей

преди 9 години

сидни смотано, у Нова Зеландия е рая, при теб е отрова, прахоляк и жега...

fallback