Снимка: adelto.co.uk

Представяме ви обновения хотел "Bellevue", който се намира на остров Мали Лошин в Хърватия. Той е първият петзвезден, луксозен хотел на острова, като инвестицията за реновирането му е 50 милиона британски паунда.

В момента "Bellevue", който преди беше обикновен 3-звезден хотел, сега е модерна дестинация за богатите туристи. На всичкото отгоре той е построен на един от най-елегантните заливи на острова - Чикат, близо до красива борова гора.

Хотелът на Адриатическото крайбрежие е с местоположение на първа линия и разполага със 185 стаи и 21 апартамента. "Bellevue" има уникална архитектура, изготвена от архитектурното бюро от Загреб "Rusan Arhitektura", пише сайтът Adelto.co.uk.

Островът е известен с буйна растителност, като тук растат над 1100 вида ароматни и лечебни билки. Ако красивата природа на острова не ви е достатъчна, за да се отпуснете, то можете да го направите в СПА центъра на хотела, който предлага холистично лечение. Хотелският комплекс също така разполага с няколко плажа, с няколко басейна и с няколко ресторанта, които предлагат деликатеси, характерни за крайбрежните региони.

Разгледайте снимките на хотела в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase