Снимка: adelto.co.uk
fallback

Сезонът на почивките официално приключи, но това не трябва да убива вашия ентусиазъм да опознавате нови места по света. Ако тази есен смятате да отделите няколко дни от отпуска си за малка екскурзия, то Европа е най-подходящото място за вас.

Много държави са близо до нашата, а и старият континент предлага изобилие от исторически хотели, които си заслужава да бъдат видени и които ще ви донесат доза вдъхновение.

Ако искате да видите и да отседнете в някои от най-забележителните сгради в света, то може да се насочите към древен замък в хълмовете на Тоскана или пък разкошен дворец в оживената столица на Унгария.

Тосканският замък от 11-ти век, разположен на хълмовете на Монталчино, предлага елегантно спа бягство и изобилие от вина. В продължение на много години тази красива военна крепост е била реставрирана, за да може да се поддържа нейната първоначална структура и стил.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте останалите предложения за исторически места, които може да посетите тази есен в Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 9 години

Само да сложа киселото зеле и се втурвам по европата.

4

Анонимен

преди 9 години

Мария, я напиши в кои хотели да се плякаме тая есен.

3

Анонимен

преди 9 години

Задължително ще ги посетим! Особено имайки предвид щедрите работодатели в България, които ни дават отпуска винаги, когато поискаме, както и високият ни като цяло стандарт на живот.Мария, ти подиграваш ли ни се?

fallback