Снимка: adelto.co.uk

Най-новият хотел, който отвори врати на турското крайбрежие (буквално преди дни) се казва „Mandarin Oriental“ и е част от луксозната верига Mandarin Oriental Hotel Group. Хотелът се намира в един от най-хубавите и посещавани курорти на Турската Ривиера – Бодрум.

Той може да се похвали с идеално разположения на брега в северната част на полуострова, в близост до плажа „Cennet Koyu“. Хотелът предлага панорамна гледка към Егейско море, като всичките му просторни и слънчеви стаи са с изглед към плажа.

„Mandarin Oriental“ е построен на няколко нива, сгушени в най-зеления склон на курорта. Той е заобиколен от древни маслинови горички и борови дървета. В допълнение, всеки апартамент разполага с басейн, огромна тераса, външен душ и частна градина. На разположение на гостите са цели 10 ресторанта и барове, които предлагат елегантна атмосфера и гурме кухня.

Естествено, хотелът има и модерен спа център, в който можете да избирате между голям набор от уелнес програми. Идеята на собствениците на „Mandarin Oriental“ е той да се превърне в любима дестинация за отдих на хората, които си падат по изтънчената среда, или казано с други думи, на по-претенциозните туристи.

Кристоф Марес, изпълнителен вице-управител на хотела казва: „Mandarin Oriental“, Бодрум е на път да стане най-желаната дестинация в региона. Това е изключително скривалище, което предлага на гостите редица безупречни съоръжения и услуги от най-високо ниво.“

Този септември и октомври новооткритият хотел ще работи на по-ниски цени, които започват от около 600 евро на вечер за двойна стая.

Вижте снимките на луксозния хотел в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase