Снимка: adelto.co.uk
fallback

Напоследък все по-популярни стават хотелите, които предлагат нещо повече от просто уютна стая с хубава гледка.

Хотел Belmond La Résidence d'Angkor в Камбоджа е най-новата уелнес дестинация, където можете да се насладите на спокойствие, йога практики и фитнес предизвикателства.

Страхотният хотел се намира в провинция Сием Реап в азиатската държава. Неговите посетители имат уникалната възможност да тренират сред древни храмове, да се хранят със здравословна гурме кухня и да практикуват йога.
Луксозният Belmond La Résidence d'Angkor е построен в кхмерски стил и е разположен на спокойно място на брега до река. В непосредствена близост се намира световноизвестният комплекс Ангкор.

Идеята на хотела е престоят там да бъде предизвикателство, но не стресиращо, а точно обратното. Камбоджанският оазис е място, където посетителите могат да релаксират и да се погрижат за своето физическо и духовно здраве.

Всичко започва с благословия от местен монах. Всяка сутрин фитнес треньор води спортните сесии, провеждащи се в храмове, в близост до исторически съкровища. Гостите на хотела могат да си почиват в градината му или да плуват в соления басейн.
Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте отблизо Belmond La Résidence d'Angkor в Камбоджа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 9 години

До Flexто все едно някой англичанин да дойде да живее в българия.

4

Flex

преди 9 години

Имам познат, дето ходи там и иска да се връща да живее - за $400 на месец си вземаш "жена" в пълния смисъл на думата - секс когато, както и колкото искаш, готви, чисти, и тя е супер на кеф, че реално изкарва масирани пари, и на теб ти е евтинко... бе уин-уин :)Казва, че в хубав ресторант 4 човека се *** от ядене и пиене за $6

3

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

До Анонименв Тайланд са ти 100$ на ден заедно с хотела храната и алкохола!

fallback