Снимка: zillow.com
fallback

Наскоро холивудската звезда Салма Хайек е пуснала под наем дома си в престижния квартал на Лос Анджелис – „Холивуд Хилс“ за сумата от 9500 щатски долара на месец.

Хайек купува имението си само за 537 хиляди долара през 1996 г., малко след своя пробив в голямото кино в хита „Десперадо“. Салма живее тук почти 10 години. През 2007 г., малко след като се сгоди за френския милиардер Франсоа Анри Пино, баща на дъщеря ѝ Валентина-Палома, Хайек купи модерната къща в „Бел Еър“ на актьора и тв водещ Келси Грамър.

Въпреки това Хайек не се разделя и с резиденцията си в „Холивуд Хилс“, тъй като тя е първият ѝ дом в Ел Ей. Къщата, според сайта zillow.com, е построена през 1962 г. и е оформена в стил ранчо: на един етаж е и е с отворена планировка, с високи тавани и големи прозорци. Намира се на уединено място, граничещо с квартал „Мълхоланд Драйв“ на север. Сред съседите на Салма са множество популярни личности като Матю Пери, Райън Рейнолдс и др.

В момента 47-годишната секси брюнетка от мексиканско-ливански произход е една от най-богатите актриси в света. Нейното лично богатство се оценява на 85 милиона долара, но състоянието на съпруга ѝ, който е моден магнат (шеф на компанията, която притежава марките Gucci, Yves St.Laurent and Bottega Veneta), се оценява на 31 милиарда долара.

Бракът ѝ през 2009 г. с милиардера промени не само начина ѝ на живот, но и това че Салма се премести да живее от САЩ в Европа.

Вижте снимките на дома на Салма в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 9 години

haresva mi

1

Анонимен

преди 9 години

НЕ НА ГРАБИТЕЛСКИЯ ЗАЕМ !!!ПЕНСИОНЕРИ ЩЕ КОМПЕНСИРАТ МИЛИАРДИТЕ НА ОЛИГАРСКИТЕПОЗОР !!!

fallback