Снимка: adelto.co.uk
fallback

Терминът „лукс“ често се свързва с думата богатство. Това важи особено за случаите, когато сме на почивка и сме в настроение да харчим по-разточително. Повечето хора търсят ослепителни хотели, лакоми са за гурме храна, искат интересни маршрути и ултразабавни дейности, които да им осигурят снимки, достойни за Facebook.

Това със сигурност звучи грандиозно, но голяма част от тези хора, връщайки се от почивка, споделят, че са уморени и имат нужда от нова почивка.

Леонардо да Винчи веднъж е казал: „Сложността се крие в простотата.“ Когато става дума за ваканция, на която искате наистина да си починете, трябва да се оглеждате не за 5-звездни хотели в популярни курорти. По-добре е да заложите на „по-прости“ ваканционни преживявания сред природата, които да успокоят вашите сетива и съзнание от суматохата на града.

Ето и трите най-добри причини защо да изберете достъпния, приключенски туризъм, пред лукса:

1. Пълно потапяне

По-простата обстановка ви предлага възможност да се насладите на околната среда възможно най-качествено. Идете на сафари, на къмпинг, на палатка, на хижа, на екокурорт сред дивата природа и т. н. Вярно е, че няма да получите обичайните, но често излишни удобства на луксозния хотел, но пък ще усетите истински контакт с природата.

Останалите може да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 9 години

Мария, напиши една статия за семплия секс. Или за секса по време на летуване.

1

Анонимен

преди 9 години

elate v bg be 6te si pluvate v moreto mejdi l.....na, gurme iadene kolkoto iska6 i kakvo li ne o6te. kydeto be6e gora ili piasyk beton i pr.

fallback