Снимка: adelto.co.uk

Островите са едни от най-романтичните места по света, а луксозните хотели и комплекси – идеалното място, на което човек може да се наслади на природните чудеса около себе си. Все пак комфортът по време на почивка е от решаващо значение за голяма част от туристите.

Добрата новина за любителите на лукса и райските красоти е, че в сърцето на Големия бариерен риф вече има идеалното място за тях. Страхотен реновиран комплекс отваря врати на остров Хайман.

Островът е заобиколен от невероятна естествена екосистема от девствени коралови рифове и разнообразен морски живот.

Идиличните острови Уитсанди отдавна са признати за едни от най-красивите участъци на тропическа брегова линия в света. От общо 74 острова 66 са необитаеми. Те са разпръснати в спокойните води на Коралово море и са защитени от Тихия океан и Големия бариерен риф.

Новият луксозен курорт е проектиран от австралийската компания DBI Design. Той предлага, както стаи и апартаменти, така и невероятни плажни вили. Повечето стаи са с изглед към океана.

Интериорът има приятен вид и деликатна елегантност. Дизайнът е в унисон с природната среда, а леглата са с балдахин.

Местоположението на курорта дава възможност на посетителите да се наслаждават на множество спортни активности. Големият бариерен риф сам по себе си е впечатляваща атракция, имайки предвид, че това е една от най-сложните екосистеми в света.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте какво означава да почивате в рая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase