Снимка: архив, Reuters
fallback

Все още не сте решили какво искате да правите около Великден? Но със сигурност знаете, че трябва да се разнообразите с някоя екскурзия или почивка в чужбина? Все още имате шанс да организирате някое приятно пътуване през поредицата от почивни дни.

Както знаете, тази година Великден се пада на 20-ти април, което означава, че имате четири дни, в които да се отдадете на заслужено чуждестранно бягство. Този период от пролетта е подходящ да го прекарате на някое слънчево и топло място (имайки предвид, че пролетта у нас е с доста непостоянен характер).

Разбира се, съседните на България страни са най-подходящи, имайки предвид спестяването на времето, което трябва да отделите за път. Това е в случай, че изберете да пътувате с кола. Ако обаче се спрете на пътуване със самолет, то възможностите пред вас са далеч повече – общо взето цяла Европа.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте кои са подходящите места, на които може да прекарате този Великден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Иван Пешев

преди 10 години

Великден е семеен празник и човек трябва да си стои вкъщи , напоследък ни налагат някакви тъпотии да пътуваме да подаряваме - изобщо да се харчат пари за щяло и нещяло за някакви измислени поводи , егати тъпата реклама егати чудото.

3

Анонимен

преди 10 години

Мария, напиши статия за секса по Великден. Или за секса на Великденските зайци. Или за секса на Великденските острови. Или за всичките тия накуп.

2

Анонимен

преди 10 години

Мария, ти гавриш ли се с хората? По-голямата част от българите едва свързват двата края, ти ще им даваш идеи за почивка извън страната.

fallback