Снимка: Velaa Private Island

По света има толкова много красиви места, че човек трудно би се спрял само на едно, което би желал да посети. Изборът за следващата почивка се определя от много фактори, като един от най-важните е какво иска да прави човек. Търси приключения в някоя джунгла или предпочита да се излежава върху снежно белия пясък?

Макар студените месеци от да преминаваха, пътешествие до някой далечен и екзотичен остров винаги е добра идея. Както и Малдивите винаги са страхотна идея. Наскоро отвори врати Velaa Private Island. Курортът е разположен на самостоятелен остров, върху който се простират множество вили, част от новия ризорт.

Те са построени в традиционен, но същевременно модерен стил. Гостите на Velaa могат да бъдат спокойни, че няма да им липсва нищо. Луксът е на изключително високо ниво, а и имат възможност да се забавляват по много и различни начини. Курортът разполага с голф игрище и предлага яхтинг, риболов, тенис, йога, както и подводни екскурзии.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте страхотните снимки от още по-страхотния Velaa Private Island на Малдивите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase