Снимка: adelto.co.uk

Мавриций е от онези безумно красиви места по света, за които човек може само да се надява съдбата да го отведе в някакъв момент от живота му.

Островът е известен със своята неповторима красота, обаяние и атмосфера.

Напълно естествено, когато туристите посещават това отдалечено райско кътче, те се надяват да успеят да намерят желаните покой и релаксация, нетипични за големите шумни градове. Ето защо на територията на Мавриций има редица хотели, които предлагат именно това. Сред всички тях обаче се откроява един – Санти Маурис.

Той е разположен между лазурните сини води на Индийския океан и тучни зелени полета със захарна тръстика. Луксозният бутиков хотел е построен около девствен залив във формата на подкова, намиращ се в южната част на острова. Санти Маурис разполага с 61 просторни апартамента и вили, заобиколени от благоуханни тропически градини.

Всички 17 вили, включително и президентската, са разположени на първа линия и разполагат с неповторима гледка към Индийския океан. Всяка вила има и собствен басейн, открит душ и място за вечеря. Дизайнът е смесица от неостаряващия африкански и маврицийски стил.

Една от големите гордости на луксозния хотел е неговият спа център, който вече е награждаван няколко пъти. Нира спа е заобиколен от езерца и цветни градини.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте мястото, което със сигурност всеки човек с радост би посетил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase