Снимка: myboutiquehotel.com

Тъй като предстоят новите избори за евродепутати, решихме да ви представим един оригинален хотел в Страсбург - градът, в който се намира Европейският парламент. Той се казва "Les Haras" и беше открит само преди два месеца. Това престижно и уникално място се управлява от Марк Хеберлин. Той успешно е съхранил духа на оригиналната старинна сграда от 18 век, но я е декорирал доста модернистично.

За това са му помогнали дизайнерите от известната фирма "Jouin - Manku". Те са създали една наистина съвременна, семпла, но зашеметяваща атмосфера, вдъхновена от историята на самата конеферма (сградата е бившата Национална конеферма на Страсбург и е класифицирана като историческа забележителност).

В интериора на хотела има много естествени материали като кожа и дърво, които подтикват гостите към мисловно пътешествие през вековете.

Хотелът е разположен само на 200 метра от центъра на града, на 400 метра от катедралата и на 300 метра от Музея на модерното изкуство. "Les Haras" разполага с всичко, характерно за хотел от това ниво - безплатен Wi-Fi , гурме ресторант Brasserie, нощен бар, бизнес център със заседателни зали, частен паркинг, климатизирани стаи със сейф и т.н.

Европейският парламент се намира на 5 км от хотела, а летището на Страсбург е на 16 км.

Вижте снимките на уникалния хотел в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase