Снимка: privateislandsonline.com
fallback

Ако търсите усамотение и се чудите къде може да изхарчите няколко милиона долара, ето едно предложение - Рай Ки Уай (Rai Ki Wai).

Имотът представлява парче от рая, намиращо се на остров Уакайя, Фиджи. Той разполага със собствен плаж с гледка към океана, както и прилежаща дъждовна гора. Може да се каже, че домът се намира на частен остров, тъй като има само още седем къщи, разположени на територията на Уакайя.

Рай Ки Уай изглежда така, сякаш човек е попаднал в рая. Луксът в рая си има цена и тя започва от 12 милиона долара. 46-акровият имот (около 186 155 квадратни метра) ще бъде обявен на търг следващия месец. Къщата се намира в най-високата точка на острова, предлагаща великолепна гледка към Южния Пасифик. Тя включва 6 апартамента – всеки със собствена спалня, баня, тоалетна, тераса и градина.

Пищният имот е екзотичен, съчетава предимно балийски и азиатски стил. Всички апартаменти и прилежащи допълнения са луксозни, като особено силно преобладава дървото. Освен с частен плаж имението разполага и с открит басейн, който има пряк изглед към океана. Сегашната собственичка на имота Жизел Фернандес споделя, че островът е бил „оазис на духа“ за нейното семейство.

Отдалеченият остров Уакайя е един от 333-те във Фиджи и се намира само на 30 минути полет от летището на Фиджи. Едно от неговите предимства е, че може да бъде достигнат само през охраняеми док, писта или хеликоптерна площадка.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте приказното имение Рай Ки Уай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

БЪЛГАРКА

преди 10 години

КРАСОТА!

fallback