Снимка: commons.wikimedia.org

Навярно много хора си мечтаят на посетят САЩ, но едва ли и половината от тях искат да видят Тампа. В страната на неограничените възможности най-привлекателните дестинации за туристите са Ню Йорк, Лос Анджелис, Лас Вегас, Чикаго, Маями и така нататък. Понякога обаче е хубаво човек да разшири кръгозора си и да насочи вниманието си към нови и не толкова добре познати градове.

Представяме ви Тампа. Градът се намира в югоизточната част на САЩ. Той е един от най-големите градове в щата Флорида след Джаксвил и Маями. В Тампа живеят около 340 000 души, но това не бива да ви заблуждава, защото там никак няма да ви е скучно. Дори точно обратното.

На първо място Тампа е подходяща дестинация по време на студените месеци в България, защото температурите там със сигурност ще бъдат по-високи, отколкото тези, на които сме свикнали вкъщи. Също така за разлика от други туристически дестинации в САЩ, Тампа е значително по-достъпен вариант.

Ако любопитството ви се е събудило, влезте в галерията на Tialoto.bg и вижте кои са причините, заради които си заслужава да посетите Тампа още другата седмица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase