Снимка: adelto.co.uk

Елегантният и много луксозен курорт на о-в Мавриций - Dinarobin Hotel Golf & Spa е истински рай на спокойствието и тишината. Това прекрасно светилище се намира на великолепния полуостров Ле Морне и е топ дестинация за младоженци.

Ако не си прекарвате лежерно времето в съблазнителния СПА център на Clarins, можете да се разхождате из закътаните и успокояващи градини на комплекса, да похапнете в някой от 8-те превъзходни ресторанти, да поиграете голф или да се отдадете на водните спортове.

Луксозният курорт сега представя и своите две нови и много шикозни крайбрежни вили. Те граничат с чист и бял пясък и заемат най-прекрасното разположение на полуострова.

Плажът пред вилите е привидно безкраен и девствен. Елегантни дървени мебели, изчистени линии и меки цветове, характеризират интериора. Вилите разполагат с модерна всекидневна зона, с големи двойни врати, отварящи се към обширна тераса. Тя пък има изглед към градините на комплекса, към басейна и към Индийския океан.

Въпросният курорт е проектиран за насърчаване на живота на открито и затова терасите са засенчени със сламен покрив, като на тях се намира и зоната за хранене и кът за релаксация с градинска мебел. За да бъде картината пълна, всяка вила разполага с барбекю и външен бар с елегантен беседка, пред която има палмови дървета.

Специален камериер предлага нон стоп услугите си по време на целия престой на гостите, отговаряйки на всяко тяхно желание.

Както виждате – това е прекрасното място, където можете да заведете вашата половинка и да прекарате една незабравима, романтична почивка.

Вижте снимките на красивия хотел в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase