Снимка: home-designing.com

Вече сигурно сте на вълна сняг, Дядо Коледа, шейни и шопинг. Но една идея за по-нетрадиционна почивка никога не е излишна. Без значение дали ще е сега по празниците или след няколко месеца, това райско кътче няма да ви избяга.

Защо да отидете на пътешествие до Филипните? Може би защото там в провинция Quezon ще попаднете в центъра на малък и колоритен водопад, във водите на който ще се наслаждавате на обяда или вечерята си.

В околията на вила Ескудеро се намира едно ресторантче, което е известно на туристите, минали през района. Там ще се потопите в местната култура и ще се докоснете до филипинските традиции, докато газите в месните води. Само на няколко сантиметра от течащата вода, може да опитате вкусни ястия, положени върху листа на шведските бамбукови маси.

Мястото няма да ви омръзне и ще искате да се връщате отново и отново по време на почивката си. Междувременно на ваше разположение е огромна хасиенда с удобни стаи и музей с много любопитни вещи.

Гледката около вила Ескудеро е вълшебна. Прекрасни бамбукови палуби и водни пейзажи на езерото Лабасин допринасят за усещането за тропически рай.

Луксозен курорт пък предлага възможността да участвате в бамбуков рафтинг, който е източник на адреналин и незабравими спомени. Освен това ще имате възможността да си спретнете собствен коктейл от кокосови орехи, които да си наберете сам!

Как изглежда това чудато място, вижте в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase