Le Moulin Du Roc Hotel се намира във Франция.Снимка: home-designing.com

Всички искаме да попаднем на страхотно място, когато планираме почивката си. Петзвездните хотели са мечта на много хора, защото знаят, че звездичките са гаранция за лукс и добро обслужване. Но луксът невинаги е това, което ще направи почивката ви незабравима.

Има места, които пленяват с неповторима гледка, интересен дизайн или атрактивни забележителности, а не са нито на космически цени, нито в класациите за топ хотели от различните агенции.

Ако търсите по-нетрадиционни места за отдих, може би не е необходимо да се ровите само из екзотичните острови. Европа е богата на традиции, вековна история и автентични природни кътчета, които ще помните до живот.

Искате романтика... какво ще кажете за вечеря в пещера с изглед към морето или пък за хотел, който се е слял със заобикалящата го среда, тъй като целият му екстериор е обвит в бръшлян?

Разбира се, няма как Малдивите да бъдат подминати, защото там океанът и небето направо се сливат, а звездите ви се струват на една ръка разстояние.

Вижте кои са хотелите, които ще ви оставят без дъх и с какво са толкова различни от останалите, в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase