Снимка: adelto.co.uk

Световната модна дизайнерка Даян фон Фюрстенберг е направила интериора на този модерен мезонет, който се намира на остров Хайман, Австралия.

Даян е аплодирана личност в света на модата и известен филантроп. Тя сама разкри този свой нов проект, който е създала в сътрудничество с хотела, в който се намира въпросният частен имот на тази далечна дестинация.

Зашеметяващият мезонет разполага с две спални, които са обзаведени с артистични мебели и най-фини тъкани с красив дизайн и подпис DVF.

Луксозният австралийски ваканционен дом е светъл и свеж, а местоположението му е с изглед към Големия бариерен риф.

Даян се е придържала към неутралните тонове за стените и пода на интериора, които са нещо като фон на забележителните съвременни мебели в ярки цветове, създадени по неин проект.

Огромната тераса на мезонета предлага изключителна панорама гледка към тропическите градини, пясъчния бряг и пенливите води на Коралово море.

Остров Хайман е любимо скривалище на богаташите от цял свят, но най-вече на заможните австралийци. Мястото е въплъщение на приключенията и спокойствието, а близостта му до Големия бариерен риф означава, че гмуркането с шнорхел е на високо ниво!

Вижте кадрите на изключителния мезонет в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase