Снимка: adelto.co.uk
fallback

У нас се броят на пръсти хората, които държат еленски глави или само рога в домовете си. Най-малкото защото те вървят с камина и в съзнанието на хората са кич или тотална липса на градски усет. Е, в Америка нещата стоят по различен начин. Еленските рога, мечите кожи и другите ловджийски трофеи са белег на лукс и висок социален статус.

В това за сетен път ни убеждава страхотната дървена „къщурка" в Диър Вели, Юта. Тя е закътана сред високите борове в планината и е един от най-уникалните частни имоти в щата.

Първото, което трябва да се отбележи за дома, е, че той се простира на площ от 22 000 кв.м. Основният материал, който е използван за построяването му, са дървени трупи от района на парк „Йелоустоун". В този американски дом има 12 спални (две от които двуетажни), 16 бани, огромни коридорни пространства, фитнес център, библиотека, детски стаи за игра, обширен хол, 22 гаражни места, вътрешен басейн и куп други удобства.

Постройката върви с двор, който също е в размер на няколко хиляди квадратни метра. Наблизо няма друга вила, тъй като семейството собственик е държало на неприкосновеност на личния си живот. Така че на място като това принц Хари със сигурност можеше необезпокояван да играе гол не само билярд, а и други игри.

Местоположението на имота и неговото име е 5000 Royal Street и само по себе си подсказва, че е достойно за крале. Интериорът лъха на лукс, но едновременно с това излъчва и неподправен уют.

Помечтайте си да прекарате поне един уикенд на подобно място, като разгледат галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

ddd

преди 11 години

poredniqt primer kak ne vinagi golemite neshta sa krasivi.golqmo no praveno bez kakyvto i da e vkus.

21

Didka

преди 11 години

Лелеле, кой го чисти това?

20

ku4eto

преди 11 години

моята е по-готина от тая на снимката

fallback