Снимка: adelto.co.uk

Архитектската фирма SAOTA представя своя проект Виктория 73. Сградата се намира в Кейптаун, Южна Африка и е въплъщение на това как трябва да изглежда едно съвременно жилище, отговарящо на всички стандарти и удобства.

Домът е предназначен за младо семейство с динамичен начин на живот, изискващ пространство и досег с океана за по-голяма романтика. Интериорът е модерен, а мебелите дървени и кожени. Цветовете са по-скоро светли и неутрални.

Дизайнът на жилището обединява кухня, трапезария и всекидневна в едно. Отделено е и свободно пространство за забавления, където има бар. Терасата с басейн е огромна и открива неповторима гледка от високо към океана.

На последния, шести етаж са разположени кралският апартамент, детските стаи и голям салон. На втория и третия етаж се намират стаите за гости, както и библиотеката. Приземният етаж е място за антре и пет гаража. Етажите в дома са свързани както със стълби, така и с асансьор.

Освен безбройните удобства на жилището, особено впечатляваща е мащабната гледка към океана. Тя се вижда най-добре от терасата и всекидневната на дома. Архитектурата на Виктория 73 е разчупена, с мраморни плочи, мозайки, стъклени стени и зеленина в двора.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте по-подробно мечтания съвременен дом.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase