Мона Лиза, Снимка: Reuters
fallback

Нашият континент предлага от всичко – история, красива природа, дух и забележителности. Именно заради тези неща, а и от финансова гледна точка, всяка година хиляди европейци пътуват в други държави, но отново на територията на Европа.

Това не трябва да изненадва никого, все пак Европа има какво да предложи. Всяка държава впечатлява с нещо отличително или има свой характерен символ, който задължително трябва да се види при посещението на съответната страна.

Често обаче някои хора се разочароват от видяното, тъй като са имали прекалено големи очаквания. Независимо дали те самите са ги създали, или те са плод на масовата истерия по някоя атракция.

Ако скоро мислите да пътувате до някоя страна в Европа, влезте в галерията и вижте за кои неща не трябва да бъдете прекалено ентусиазирани.

Вижте ги в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 11 години

??????????????пишете за Мис Силикон....така няма да е разочароващо?Като гледам как лековато са определили Сграда Фамилия,за разочароваща,нямам какво да добавя...статията да не е писана от един господин,с когото ,уви,споделях екскурзоводско обслужване във Виена, и който се изцепи пред "Целувката" -"*** айде по -бързичко я гледайте,че ми се яде Виенски шницел,и заради вас се бавим"

28

...

преди 11 години

Слушал си толкова много време за Мона Лиза. Отиваш в Париж, редиш се на безкрайна опашка да влезеш в Лувъра, ръгаш се като шиле, стигаш до Мона Лиза и виждаш, че е един лист А4 и си викаш е*@х мама му!!

27

чеп

преди 11 години

онова от снимката е това: 1x1.fi/4969а истинската е това: bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BE%D0%BD%D0%B0_%D0%9B%D0%B8%D0%B7%D0%B0

fallback