Снимка: surfbumps.com
fallback

Земята е най-красивата планета в тази вселена, или поне доколкото ни е известно. Понякога хората забравят този факт и не се радват достатъчно на това, с което ни е дарил Бог и го погубват умишлено.

Представяме ви извадка от 25 места на нашата планета, които са толкова красиви, че вероятно съвпадат с идеята на повечето от вас за това как би изглеждал Рая.

Често хората казват, най-вече за да опишат трудностите в живота си, че Адът е на Земята. Тези природни чудеса, обаче, доказват по-скоро, че Раят е около нас, но ние често не го забелязваме.

На първата снимка ви представяме уникалните морски пещери, в близост до плажа в Алгарве, Португалия.

Другите уникални земни красоти можете да видите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

sun

преди 11 години

А какво става със Слънцето тези дни - някаква пукантина има за последните 2 дни се е увеличила двойно!? Или аз си въобразявам нещо?

19

Анонимен

преди 11 години

България е една от малкото страни, които имат едновременно планини, в които има сняг и море, което има хубави плажни ивици. Климата не е нито много суров и студен през зимата, нито прекалено горещ през лятото. Нямаме тайфуни и урагани, силни разрушителни земетресения и цунамита, които вземат човешки жертви. За жалост хората, обаче прекалено много мрънкат пък нищо не правят, а чакат някой да им свърши работата.

18

до Йорданова

преди 11 години

Хубави въпроси. Обаче за всичко това, което сочиш, виновни сме си ние, хората. Бог не ни е виновен. Дал ни е всичко, от което имаме нужда, за да живеем щастливо. Ако спазвахме Неговите заповеди, нямаше да има толкова мъка и нещастие по света.

fallback