Снимка: adelto.co.uk

Представяме ви един от най-уникалните хотелски комплекси на турската Ривиера. Запомнете името му - то е Kempinski Hotel Barbaros Bay и се намира в Бодрум. Това невероятно място е открито за първи път преди столетия от рибари, поети и художници, които се наслаждавали на залязващото слънце, което потъва в лилаво-оранжева въздишка зад спокойните води на Егейско море.

А днес, това е място, където можете да извлечете максимума от всеки един момент докато се взирате в морското дъно, което се вижда през ясните, кристални води на частния плаж на хотела.
Неподправената екзотика на Kempinski Hotel Barbaros Bay е съчетана с вдъхновение от автентичността на региона. Тук можете да се насладите освен на всички луксове, характерни за хотел от този клас, но и на изключителната местна, гурме кухня, базирана на морските дарове.

Хотелът има от всичко в изобилие - 173 луксозни стаи, уединени, скрити заливи, исторически забележителности, голф игрище, СПА комплекс Six Senses, всички видове водни спортове, страхотно обслужване и нощен живот от световна класа.
Една от най-изключителните услуги на комплекса е трансферa на гостите му с хеликоптер до и от летищата в Бодрум и Измир.


Разгледайте снимките на комплекса в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase