Снимка: adelto.co.uk

Внушителната вила "Луна" е позиционирана на тих склон, заобиколена от невероятна природа и откриваща несравними гледки към морето. Но тя не е изолирана съвсем, защото за кратък период от време с кола, човек може да се озове в Порто Векио. Градът предлага огромно разнообразие от ресторанти, барове и бутици. Без съмнение френската вила е една чудесна възможност за почивка.

Луксозната вила „Луна“ разполага с пет спални, всички те са обзаведени по най-високите стандарти. Във всяка спалня има плазмен телевизор, DVD плейър и Ipod станция. Две от спалните разполагат и със собствени горещи вани, където може да релаксирате на воля. Няколко последни детайла - спалните са с луксозно бяло спално бельо, пухкави кърпи и халати, както и L'Occitane продукти за баня.

Отвън вилата разполага с огромен басейн със страхотна гледка към залива. Басейнът е проектиран така, че да не вреди на естествената околна среда. Удобството се завършва с шезлонгите около него.

Ако пък все пак предпочитате плажа и морската вода пред басейна и тук няма да останете разочаровани. Вилата се намира в близост до един зашеметяващ и същевременно изолиран плаж - „Palombaggia“. Наскоро той беше обявен от „Сънди таймс“ за един от топ 20-те плажа в Европа.

Разгледайте я в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase