Снимка: homedsgn.com
fallback

Ако дойдете в  "Шестте сетива" Кон Дао,  със сигурност ще доставите най-уникалната наслада и на шестте си сетива. Този съвременен, виетнамски еко-курорт се намира на едно от най-красивите места на виетнамската островна група Кон Дао.

Курортът е заобиколен от буйна тропическа растителност в смарагдови нюанси и предлага, спиращи дъха гледка към дългата един километър, бяла, пясъчна ивица, към тюркоазено-синьото море с кристално чисти води, към живописните скали и планината Elephant Head.

Този малък оазис е създаден в унисон с природните характеристики на това екзотично място и в същото време носи белега на виетнамската култура и архитектура.

Всяка от 50-те просторни и много светли вили има собствен басейн, собствена пътека към плажа и разчита на естествена вентилация.

Къщите са проектирани върху структура от дървени рамки, според ландшафта на дюните, така че да предлагат на гостите най-добрата гледка към морето. Вилите са построени от твърда тропическа дървесина и имат плоски покриви. Техният интериор е направен с отделни спалня и хол, свързани чрез тераса.

Двата ресторанта в курорта предлагат средиземноморска храна от най-висок клас. Повечето продукти са екологично чисти и са от местното производство.

Разгледайте снимките на този виетнамски курорт в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

От Сайгон

преди 11 години

Кон Дао е остров на 45 мин път със самолет от Сайгон ( навремето затвор). Уникално място за почивка но не повече от 3 дена. Най-интересното беше морския риболов. Другото си е като другите им курорти ( Mui Ne;Nha Trang, И т.н.) Цените за вила на вечер е 200-250 долара взавиимост от сезона.

41

До 58

преди 11 години

Явно не виждаш по-далеч от носа си! Не е трудно да се сетиш, че са искали да кажат "Средиземноморска кухня". Големи сте рерикати всички.

40

Анонимен

преди 11 години

Двата ресторанта в курорта предлагат средиземноморска храна от най-висок клас. Повечето продукти са екологично чисти и са от местното производство.Виетнам на Средиземно море ли беше или преводача е гей

fallback