Снимка: funlimited.co.uk via oddee.com
fallback

Една от големите атракции в Лас Вегас са репродукциите, или така наречените „реплики" на известни световни монументи: Айфеловта кула, Хеопсовата пирамида, Статуята на свободата.

Хората посетили града на порока със задоволство могат да се похвалят, че са се докоснали до тези чудеса на архитектурата, разпръснати по света, а я си представете да пребродите цял един град, с всичките му забележителности, красоти и детайли само с няколко крачки и завъртане на главата.

Изключително търпеливи творци и артисти посвещават години от живота си на своите произведения и създават малки светове от какви ли не материали: захар, хартия, клечки за зъби, телбоди и т.н.

Очарователни, тези макети понякога се превръщат в по-голяма атракция от по-големите си оригинали.

Разходете се като Гъливер в страната на лилипутите из миниатюрните градове, събрани от цял свят в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Candy

преди 11 години

Да, доста неграмотно беше написано, аз видях съвеДски, иначе снимките бяха интересни. Тялото, подбирайте си писачите по-добре... па пускайте и по един спел чек след това.

2

Анонимен

преди 11 години

Под няколко снимки в tialoto.bg прочетох думата "дИтайли"! Не съм изненадан, но както знаем от всяко дърво *** не става, а от всеки влязъл в университет - грамотен гражданин на България, очевидно още по-малко!

1

Анонимен

преди 11 години

Едва ли двигателната сила на създателите на тези миниатюри е търпението, това по ми прилича на някаква равновесна точка между острото безсмислие и съзерцанието. По ми е интересно как тези творци посрещат идеята за мимолетността на усилията си... Сложна работа, освен ако не става дума за пари...

fallback