Тайландски жрици на любовта, Снимка: Reuters
fallback

Екзотично пътешествие, мацка с цвят на разтопен шоколад и сбъдване на всички секс мечти. Това не е сценарий на филм, а самата реалност.

Ежегодно хиляди хора пътуват от единия край на света до другия, за да получат малко плътски удоволствия – такива, каквито си ги представят в най-горещите си мечти, при това са много малко пари.

Носят се легенди за мъже, които прекосяват целия свят два пъти в годината, за да се срещнат с конкретно момиче в конкретен бордей някъде в Тайланд.

А съпругите през това време си мислят, че възлюбеният е на бизнес пътуване до съседния град.

Но да не разваляме фантазиите с морални забележки.

Представяме ви топ дестинации за секс туризъм, като не споменаваме Студентски град. Вижте ги в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

до Бай Онзи

преди 11 години

Е не е точно така. Просто са малко скучни в сравнение с останалите. Друго си е някоя латиноамериканка да ти завърти главата:)

57

Комадировка

преди 11 години

бях в Япония по покана на японска изследователска фирма за оптични лещи. В предварителната оферта беше записано, че ми се полага хотел, храна, командировъчни и гейша за разтуха. Аз бях много любопитен какво са имали впредвид и като пристигнах ми дадоха един каталог с гейши да си избера коя ми харесва.. Избрах си една японка все пак и си я боцках всяка нощ, а после трябваше да попълвам анкета кое ми е харесало в нея и кое не. И тогава разбрах защо тя толкова се стараеше.

56

мъж

преди 11 години

За какво ми е да ходя на тия места, като всяка седмица спуквам халката на поредната *** на Околовръстното за 10 лева?

fallback