Снимка: adelto.co.uk

Зелена джунгла, тюркоазено море и бели пясъчни лагуни. Какво повече му трябва на човек? Може би малко лукс и всичко ще е перфектно. Е, всичко това го има на остров Fregate.

Това е малък частен остров, на който има красив ваканционен комплекс от шестнадесет вили, разположени на хълм със спиращи дъха гледки към Индийския океан. Всяка вила разполага с голяма тераса, беседка и джакузи, както и с просторна жилищна площ. Красивият интериор на вилите е решен в колониален стил, без да липсват всички съвременни удобства.

Курортът разполага с два басейна и седем плажа-лагуни, сред които е известният Anse Victorin, сочен за един от най-красивите плажове на земята.

Луксозното еко-скривалище се намира на Сейшелските острови и е любима дестинация за почитателите на малките хотели из най-екзотичните кътчета на Земята. То е и сред предпочитаните места за прекарване на идиличен меден месец.

Тук уникалната естествена среда е максимално съхранена и могат да бъдат видени доста екзотични видове животни и птици. Освен това кулинарната концепция на хотела е да предлага само прясна продукция от плантациите на острова.

Разгледайте идиличното местенце в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase