Снимка: adelto.co.uk

Думата „thanda", означава "любов" на езика на африканската етническа група Зулу. В този конкретен случай тя е по-скоро израз на магическия съюз между дивата природа, романтичната атмосфера и изключителния дизайн.

Представяме ви една от деветте луксозни вили в колониален сафари стил, които са построени насред частния резерват „Thanda Private Game Reserve" с диви животни в Южноафриканската република. Тоест докато се любувате на природата от верандата, може спокойно да забележете под вас да минава лъв, носорог, слон или леопард.

Ако обичате да се гмуркате - топлите води на Индийския океан са близо от това място, а освен това тук можете да се запознаете и с традициите на воините „зулу" - могъща народност, която пази своята култура и до днес.

Луксозната вила предлага ниво на разкош, което е трудно да се надмине дори в най-модерните и съвременни вили. Частен отопляем басейн, джакузи, открит тропически душ, място за интимни вечери сред природата, веранда, на която можете да се отдадете на комфортен следобеден сън на фона на изумителни гледки....

Вилите разполагат и с климатик, който е задължителен през горещите летни дни. Те предлагат изискана смесица от романтика, интимност и изключителен комфорт и са идеално място за вашия меден месец.

Разгледайте снимките на уникалната вила в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase