Снимка: sky-today.com Racetrack Playa или пътуващите камъни
fallback

Вярвате ли в паранормалното? Не е задължително то да бъде НЛО, но пък си има места и хора, които определено будят любопитство. На нашата планета те сигурно са стотици.

Някои от тях имат почти марсиански ландшафт, други притежават флора и фауна, които никъде по света не съществуват, над трети са надвиснали най-странните облаци, които сме виждали, а по четвърти тече червена вода...

На повечето от тези места дори самите имена звучат нетипично - Сокотра, Рорайма, Пътуващи камъни... сякаш за да допълнят мистериозната картина!

Ако сте фен на загадките и на свръхестествените сили, ще се сблъскате с десетте дестинации, които открай време се славят с чутовния си вид и дори науката трудно разгадава формата и характеристиките им.

Разгледайте странните кътчета в галерия на Tialoto.bg и научете повече подробности за тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

saki

преди 12 години

В България стават по странни неща от въпросните камъни. Например жп вагони против всякаква логика и без локомотив се придвижват сами в Румъния.Голяма загадка е това. Колкото до снимките ме подразни че едната забележителност била частна собсвеност. Пак някой смъртен си е заградил местенце само и единствено за него. Тази планета е на всички хора и никой няма право да си загражда места които принадлежат на всички.

22

Аз

преди 12 години

Малей, простотията наистина не ходи по гората. Тия от днес.бг май не са ходили на училище.Нос Хорн е в Южна Америка, а Нос Добра надежда е в Африка.А що се отнася до островите Сокотра, те са в Аденския залив - територия на Йемен, но са по-близо до Сомалия.

21

llll

преди 12 години

Има объркване в статията за Сокотра. Не се намира близо до нос Хорн. Близо е до Horn of Africa - en.wikipedia.org/wiki/Horn_of_Africa

fallback