Снимка: adelto.co.uk
fallback

Ако си мислите, че сте видели всичко от малдивските острови сега е време да ви изненадаме. Най-новият курорт се намира на остров Maguhdhuvaa и носи звучното име Ayada Maldives. Комплексът е съвсем отскоро и отвори врати този месец.

Той се разпростира на 3500 кв. м и разполага с 112 вили, които са обзаведени с много лукс и удобства. Курортът има и 7 ресторанта, СПА център, барове и кафета, където ще ви обслужат като истински Бог.

Разбира се, като всяко място на Малдивите и тук гмуркането и водните спортове са на почит. А ако не желаете да се потопите в океана, просто можете да се излегнете около някой от многобройните басейни в курорта.

Искате разнообразна храна, искате незабравима почивка, искате гледки, които да държат очите ви отворени денонощно? Ayada Maldives ви дава всичко това.

Снимки ще намерите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 12 години

в Перник е по-убаво..

14

Анонимен

преди 12 години

Местенцето никак не е лошо но едва ли някога ще мога да си позволя да го посетя,а и не мисля че парите който ще ми поискат ще са реални за това което ще получа.Колкото до гледката която се разкривала ми е малко съмнително да е по хубава от гледката която ми се разкрива от връх Мальовица примерно!Изберете БЪЛГАРСКАТА природа както се казва!!!

13

Анонимен

преди 12 години

Ей затва говоря. Такива статии се правят, за да се поддържа чувството за празнота у хората и да им се внушава, че трябва да бачкат като волове за да правят пари, с които ужким да си позволят ваканции на такива места, докато парите им всъщност се поглъщат от едно отбрано малцинство. Да не говорим, че почивката на такива места е нерентабилна за околната среда и експлоатира местното население.

fallback