Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Израел съобщи, че ще забрани на всички чужденци да влизат на негова територия заради разпространението на новия вариант на коронавируса, открит в южната част на Африка, предаде  БТА като цитира Ройтерс.

Премиерът Нафтали Бенет каза в комюнике, че забраната, която трябва да бъде одобрена от кабинета, ще трае 14 дни.

Така Израел ще стане първата страна, която затваря напълно границите си заради варианта Омикрон. Досега там е установен един случай и има подозрения за още 7.

В допълнение към затварянето на границите властите ще въведат в употреба технология за следене на телефони, която по принцип се използва за целите на борбата срещу тероризма, за следене на заразени с новия вариант на вируса хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

92

ПОЛИЦИЯ -1ВА ЛИНИЯ

преди 2 години

голяма работа. днес те затварят, утре умираш от глад, друг го редуцират. еми това е живота. раждаш се живееш и умираш. едни живеят, други си мислят, че живеят.

91

IBM Fake NEWS

преди 2 години

три стъпки за редуциране. 1 разпространяваш страх. 2. заключваш масите. 3. почваш да ги редуцираш на части. Така, че докато редцурат една малак част, останалите да не знаят. Всички си кротуваме докато не дойде твоя ред. Така е било, така ще стане пак. Идва вълк в кошара. Хваща една овца и я извежда извън стадото. Глутницата я разкъсва. На следващия ден втора овца, трети ден - трета овца, 4-4, 5-5. Накрая идва Бог и спасява всички. Каква е поуката? Питай Пеевски, Доган, Бойко...Те саЧаст вълците

90

Lord (бог)

преди 2 години

Вие нямате права. Разберете го най-накрая. Права имат лордовете, богаташи, милионери. Ако искаш права, излез на улiцата и се провъзгласи за LORD. Викай, викай, събери талпа. После питай останалите лордове, дали ще споделят короната с теб. Първо отивате при Бойко Борисов. Ако Борисов не иска да ти даде милион тогава обявяваш ду**8ел, во****** и му казваш, че имаш 1000, 10 000 роби и ще го погубиш него. После ще му вземеш робите (гербаджии) и ти ще си им новия ЛОРД. И като станеш лорд ще обикаляш

fallback