92

ПОЛИЦИЯ -1ВА ЛИНИЯ

преди 2 години

голяма работа. днес те затварят, утре умираш от глад, друг го редуцират. еми това е живота. раждаш се живееш и умираш. едни живеят, други си мислят, че живеят.

91

IBM Fake NEWS

преди 2 години

три стъпки за редуциране. 1 разпространяваш страх. 2. заключваш масите. 3. почваш да ги редуцираш на части. Така, че докато редцурат една малак част, останалите да не знаят. Всички си кротуваме докато не дойде твоя ред. Така е било, така ще стане пак. Идва вълк в кошара. Хваща една овца и я извежда извън стадото. Глутницата я разкъсва. На следващия ден втора овца, трети ден - трета овца, 4-4, 5-5. Накрая идва Бог и спасява всички. Каква е поуката? Питай Пеевски, Доган, Бойко...Те саЧаст вълците

90

Lord (бог)

преди 2 години

Вие нямате права. Разберете го най-накрая. Права имат лордовете, богаташи, милионери. Ако искаш права, излез на улiцата и се провъзгласи за LORD. Викай, викай, събери талпа. После питай останалите лордове, дали ще споделят короната с теб. Първо отивате при Бойко Борисов. Ако Борисов не иска да ти даде милион тогава обявяваш ду**8ел, во****** и му казваш, че имаш 1000, 10 000 роби и ще го погубиш него. После ще му вземеш робите (гербаджии) и ти ще си им новия ЛОРД. И като станеш лорд ще обикаляш

89

IBM Fake NEWS

преди 2 години

пълно затваря на граници. САМО ПОЛИТИЦИ, ВАЖНИ ПЕРСОНИИ, БОГАТАШИ, ГОЛЕМИ БИЗНЕСМЕНИ, ЛЮБОВНИЦИ И ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ НА ВИП ХОРА, МИЛИОНЕРИ. само те трябва да имат право да излизат. От край време на тази планета е така. 10% хора, останалите живота им да се равнява на 0.0001 бит койн. БОГАТИТЕ НЕ СА ДЛЪЖНИ НА БЕДНИТЕ. ИМА ЕДИН БОГ, 10% БОГАТИ И ОСТАНАЛИТЕ СМЕ ОВЦЕ. Време е ние българите да разберем, че трябва да слушаме. Да си богат не трябва да е *** дума. Богатия му казват "Lord" (Господ)

88

Анонимен

преди 2 години

Въпроса е ,че ваксините са много доходен бизнес и който си го е измислил не си го дава с цената на нашия живот.Ами то има и много други доходни бизнеси за унищожение ама същия тоя го е забранил.

87

свиквайте

преди 2 години

И какво излиза?С ваксина или не пак ще ви затвориме!Всичко почва от начало и докато не дойдат новите ваксини-мандало!

86

Анонимен

преди 2 години

Не заради Омикрона, ами заради Ханука

85

Pen

преди 2 години

А разправяха ,че като се ваксинира 70% от населението всичко ще е наред.А сега се отметнаха! Ама не , то това е конспирация , питайте някой ваксър.

84

...

преди 2 години

Свободното пътуване отиде в киреча - глуп*/ците ги изработиха, уплашиха ги с мисирките и световната диктатура е в ход.

83

Анонимен

преди 2 години

Целта е да сложат още игли, само че сценария започва да се изтърква. Първо Делта сега Омикрон. Повтарят се вече но намаляват възрастовата граница за инжекциите и искат да експериментират с децата. За това подготвят почвата и първо искат да ги накарат всички деца да се тестват, после ще изкарат децата заразни, след това ще искат да ги бодат.

82

муспи

преди 2 години

Радполагам със секретна информация, че България движи тази Конспирация крещу изсраил, но Днес я трие.

81

Анонимен

преди 2 години

"Нали бяхте ваксани, ваща ***" ======Те са ваксани, ама ваксата не работи против вируса, а само против здравето на ваксаната офффф-ца

80

Сериозно ли бе?!?

преди 2 години

При 90% ваксинирано възрастно население?!? И оти ги ручаха жабетата. Оти се дуп(ч)иха.

79

Анонимен

преди 2 години

И палестински ракети ли няма да пуска?

78

Радо

преди 2 години

Браво . Така трябва да затворят всички държави за са няма разпространение.

77

До Шах

преди 2 години

''90% без защита''. Направо Мат!

76

Анонимен

преди 2 години

Тези пи-чове са пълни па-рано-и-ци.... Ама май..следеното с телефони е целта на занятие то!!! Сами казват,че се изолзвало при следене на терористи. Значи...болните с "щама "са такива!!!! Тц тц тц ! Новото нормално!!!!!!!

75

о, да ..!

преди 2 години

Предлагам да се спре вноса на плодове и зеленчуци, поради факта, че и с тях има голяма вероятност да се внася зараза. К''во ще ядем? България е аграрна страна и нашите земеделци ще ни осигурят всичко необходимо за нашата трапеза. Аз в къщи вместо кафе пия сухо червено вино, а ирекцията ми в гащите е на ниво, така, че всички мацонки от околностите са предоволни от мен. Предлагам да има повече ограничения в държавата с това шаралеене в неизвестни посоки.

74

о, да ..!

преди 2 години

Аз предлагам също България да бъде затворена поне за пет поредни години; тези които са напуснали Държавата, те нека да се радват и да вкусват от насладата, че са там! Влизане и излизане само за дипломати; все пак България е цивилизована държава и поддържа поддържа дипломатически отношения с над 160 държави по света. По малко щъкане насам и натам, по малка вероятност от разнасяне на вируси.

73

Ганчо зубидрен

преди 2 години

Плосък от ком. 61...Добави още 1.5 милиона с леки симптоми, непотърсили лекар и нерегистрирани. Вкъщи сме трима "нелегални" Сметни отново, и не ми пиши като сляп. От март 2020 до март 2022 ще умрат над 200 000 човека от болести и старост. Та, тези 16 000 или 20 000 са нищожна част от общата бройка.