Снимка: Facebook
fallback

През 2015 година, същият джип Audi Q7, с който Кристиан Николов блъсна колата на Милен Цветков, претърпява инцидент. След разследване, което продължава повече от година, е глобена майката на момчето с 1000 лева, съобщават от "24 часа".

Автомобилът на Десислава Пешева се е движел в насрещното малко преди полунощ на 2 октомври 2015 година. Колата не изпреварвала друго превозно средство, пише в решението на съда. Последвал челен удар с Renaut, шофирано от мъж. След катастрофата той е бил със счупен десен крак, което се води средна телесна повреда.

Разследването продължава повече от година. В крайна сметка Софийският районен съд я освобождава от наказателна отговорност и е глобена с 1000 лв.

През 2015 г., когато става първата катастрофа, синът й Кристиан е бил на 17 г.

Това дело също ще се проверява от прокуратурата по разследването за катастрофата с Милен Цветков.

Според БНТ у разследващите има съмнение, че при инцидента през 2015 година Пешева е поела отговорност за катастрофа, която е причинена от сина и Кристиан. По тази причина Върховната касационна прокуратура изземва това вече приключило дело и ако събере достатъчно доказателства е възможно да го възобнови.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

185

хх

преди 4 години

Това ли беше лекия инцидент за когото говори чичо Полицай ? Че то тогава, аз дето ме глобиха за минаване на червено трябваше да мина само с намигване и махане на ръка ахаха

184

Гост

преди 4 години

И тогава и сега ще се разминат,плащаш и си недосегаем.Щом не си прегазил някой от силните на деня значи всичко е наред и ще отървеш кожата.Това е нашата реалност.Сега ще видите за какво протакане ще става въпрос и от колко кладенеца ще се изкара вода как видите ли мъртвите са виновни ,че са се пречкали по пътя.

183

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 185Не оневинявам и защитавам наркомана. Но и самия Милен е от тази порода. И той е хванат да "подрежда" с автомобила си кашпи под въздействието на алкохол на известен столичен площад. Екпът на нощното му предаване също има много да разказва. Противоречива личност. Оценил първата си съпруга, след като я загубил по негова вина. А и сега при завръщането си на екрана с подигравката с маските......И убиеца и жертвата се подиграват на правилата и реда. После, ама. Е, ама!

fallback