185

хх

преди 4 години

Това ли беше лекия инцидент за когото говори чичо Полицай ? Че то тогава, аз дето ме глобиха за минаване на червено трябваше да мина само с намигване и махане на ръка ахаха

184

Гост

преди 4 години

И тогава и сега ще се разминат,плащаш и си недосегаем.Щом не си прегазил някой от силните на деня значи всичко е наред и ще отървеш кожата.Това е нашата реалност.Сега ще видите за какво протакане ще става въпрос и от колко кладенеца ще се изкара вода как видите ли мъртвите са виновни ,че са се пречкали по пътя.

183

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 185Не оневинявам и защитавам наркомана. Но и самия Милен е от тази порода. И той е хванат да "подрежда" с автомобила си кашпи под въздействието на алкохол на известен столичен площад. Екпът на нощното му предаване също има много да разказва. Противоречива личност. Оценил първата си съпруга, след като я загубил по негова вина. А и сега при завръщането си на екрана с подигравката с маските......И убиеца и жертвата се подиграват на правилата и реда. После, ама. Е, ама!

182

Анонимен

преди 4 години

Досега ромите ми бяха трън в очите, но сега вече тези двамата ... на снимката са ми безспорни "фаворити" ! Няма такива *** !

181

Кармен Златарева

преди 4 години

"Либерал-демокрацията" унищожи Морала,Културата,елементарното възпитание и взаимоотношенията м/у хората в България...( всеки да се спасява кой както може не е решение и изход от ситуацията )

180

Анонимен

преди 4 години

Та викате значи,че на 22 годишният Кристиян преди 5 години ,,Аудито Му'' ударило някаква друга кола ? Че то това Ауди много лошо бе! Момченцето си играело в училищният двор с другарчетата си,а Аудито му да прави таквиз бели! Хммм,...то това Ауди не беше на някаква бизнес шайка? Или пак се бъркам нещо?

179

Анонимен

преди 4 години

Сега ще се окаже, че Аудито е рецидивист и ще го осъдят него

178

Анонимен

преди 4 години

Върнете Милен бе *** нещастен.Не искаме мафиоти в тая държава искаме нормални хора като Милен.Вие *** скапани крадци на прехода

177

.

преди 4 години

Не мога да им гледам нещастните физиономии на тея.

176

Анонимен

преди 4 години

До Дрогата е зло !Че е зло дрогата, спор няма никакъв!Но не всеки можеше да е на мястото на шофьора убиец!По-скоро всеки можеше да е на мястото на жертвата.

175

Koko

преди 4 години

как така всеки може да е на негово място ? Поясни, или искаш да го смениш в затвора, защото обичаш затворнически ласки. Там той ще опознае тялото си и ще го сподели със съкилийниците. Ще стане добра мома

174

Дрогата е зло !

преди 4 години

Всеки можеше да е на мястото на каралото кола момче .

173

хейтър

преди 4 години

Движи се в насрещното без да изпреварва. И удря челно кола която си кара в пътя. Този верно е пълен малоумниk. То не кола, а дори количка от мачбокс трябва да му забранят да управлява.

172

адвокат

преди 4 години

Осъждайте го по-бързо да не го осъди онзи от горе. Трети път ще му е за последно.

171

До 174

преди 4 години

Пиши се ***,неграмотнико.

170

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНаправо му е "одрал кожата" както се казва.

169

Анонимен

преди 4 години

Защо в заглавието ауди е с малка буква, рено с голяма?Това е дискриминация!

168

Анонимен

преди 4 години

Наркомана дали знае, че е копе*е на Миньо Стайков?! И ако не знае да се погледне в огледалото и после някоя снимка на Миньо! Истинският му баща ако е мъж на място да го припознае като свой син и да му даде още някой милион че ще му трябват в затвора!

167

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 157Ако вдяваш поне малко, тия са НАСЛЕДНИЦИТЕ на НАРОДНИЯ ТИ СЪД, глопако!!!

166

Анонимен

преди 4 години

И двамата не стават за нищо. Секретарката на минъо и малкия й наркоман са заплаха за обществото и трябва да лежат в затвора!