Снимка: БГНЕС
fallback

"Искаха да подписвам показания срещу Кристиан, които е мой приятел", това заяви Георги Иванов - син на депутата Лъчезар Иванов, който е бил в колата, която блъсна автомобила на Милен Цветков, заедно с Кристиан Николов. 24-годишното момче направи първи коментар след катастрофата. 

Oще по темата

"Искаха да подписвам показания срещу Кристиан, които е мой приятел. Показания, които са лъжесвидетелства. Приложиха ми физически тормоз. Аз няма как да казвам неща, които не съм видял. Аз доброволно съм се явил в СДВР, за да помогна", заяви пред bTV Георги Иванов и допълни: "Искат да го обвиня във вземане на наркотици и всички тези глупости, които се изписаха".

Той беше задържан в полицията за 24 часа, след като е избягал от мястото на инцидента. Ден по-късно се предава в полицията. Казва, че не помни нищо от фаталния удар.

"В момента под този стрес това, което мога да ви кажа, е, че единственото, което си спомням, е ударът и нищо друго. Не мога да ви кажа какво се случи, защото си гледах в телефона и нещото, което видях, е въздушната възглавница в главата ми", разказа още Георги.

Срещу него и другия спътник на Кристиан в колата - Симона Цанкова, разследващите са събрали данни за извършено и от тях престъпление - затаяване на истината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

276

Анонимен

преди 4 години

Ало това че този е герб не.значи че.всички са като навремето тия гъзари ги създадоха точно бспи ако тоя е.монал в герб е правен явен саботчж ще ви кажа и друго не герб са виновни навсякъде.в общините кои.наслага 84 годишни старци ние ли сигорно герб им виновни бсп си имат своята вина те създадоха това което нее и,ако умишлено някои пречиса те,саботаж

275

anonimenu

преди 4 години

Ами тогава. за първа помощ гледал си в.телефона ами и се покрил е браво лъжесвидетелствал ха съмнява човек които е избягал и дори нее намокрил с вода.че го.бил видял че изхвърчал иси глътнал езика Що за човек си бре

274

Анонимен

преди 4 години

Явно майката на наркомана-убиец го е помолила да заяви, че той е карал колата, но депутатския произход е замъглил съзнанието му.А можеше да си припише убийството.

fallback