Снимка: БГНЕС
fallback

Вече има четирима задържани за катастрофата, в която загина Милен Цветков, съобщи БНТ.

Освен Георги Иванов, синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, в колата е била и приятелката на шофьора на инцидента Кристиан Николов.

Oще по темата

Двамата са напуснали местопроизшествието веднага, след като е станала катастрофата.

Тя е издирена и е задържана късно снощи, след като е отказала съдействие на разследването.

Двамата са много важни свидетели за разследването, тъй като както е известно, Кристиан е бил дрогиран. Те трябва да кажат къде са били преди Кристиан да се качи на автомобила. Дали са знаели, че той е под въздействието на наркотици, когато е седнал да управлява автомобила, защото това също може да се смята за престъпление, когато се знае, че някой е употребил наркотици и въпреки това не му попречи да управлява автомобила.

Георги Иванов и приятелката на шофьора на инцидента са отказали съдействие на разследването до този момент. Не е ясно защо са напуснали колата след инцидента.

Първоначалната информация беше, че само Георги е напуснал, а тя е останала. Оказа се, че и тя е напуснала.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

89

ето истината:

преди 4 години

Въпросната Симона е сатанистка (да, има такива групички и в България). Предизвикала е Кристиян (който би трябвало да се прекръсти на Антикристиян) да убият на Великден. Оттам липсата на спирачен път.

88

Рамзан Кадиров

преди 4 години

До 93Учениците в езиковите гимназии по дефиниция са си наркомани.

87

Анонимен

преди 4 години

Симончето от ранна възраст друсаше като луда, вечно неадекватна и с напълно изпържен мозък. Цялата й компания беше от подобни индивиди. Не знам каква сила ги пази, но редовно го отнасят не те, а някой невинен. Цял живот да копат по мините няма да им е достатъчно. Съвсем съзнателно са се качили в този джип, няма ден, в който да не употребяват наркотици. Просто няма.

fallback