89

ето истината:

преди 4 години

Въпросната Симона е сатанистка (да, има такива групички и в България). Предизвикала е Кристиян (който би трябвало да се прекръсти на Антикристиян) да убият на Великден. Оттам липсата на спирачен път.

88

Рамзан Кадиров

преди 4 години

До 93Учениците в езиковите гимназии по дефиниция са си наркомани.

87

Анонимен

преди 4 години

Симончето от ранна възраст друсаше като луда, вечно неадекватна и с напълно изпържен мозък. Цялата й компания беше от подобни индивиди. Не знам каква сила ги пази, но редовно го отнасят не те, а някой невинен. Цял живот да копат по мините няма да им е достатъчно. Съвсем съзнателно са се качили в този джип, няма ден, в който да не употребяват наркотици. Просто няма.

86

Анонимен

преди 4 години

СЛЕД КАТО ОТКАЗВА СЪДЕЙСТВИЕ Я ЗАДРЪЖТЕ ЗА ПОСТОЯННО В АРЕСТА-КАТО СЪУЧАСТНИК

85

Анонимен

преди 4 години

Simona Broflovski и беше профила във фб. Тежка наркоманка.Мисля, че вече си е изтрила профила във фб.

84

Анонимен

преди 4 години

Тя да не е от Първа английска? Че наркомана бил от първа немска!

83

така е

преди 4 години

Нищо не се е променило. Дано и този случай не се потъпка като при Ставийски убиеца.И той редовно караше пиян.

82

ми прав си

преди 4 години

До А шофьорът къде е?Ако се окаже,че е стоял пред светофара с 200 км в час,нещата се променят,нали така!?А Милен Цветков ще излезе съучастник на този мръcниk,който всъщност прави катастрофата,а горкото мамино момче сега ще го отнесе невинно!!

81

Анонимен

преди 4 години

Каза ли някой кое е момичето? Искаме да знаем коя е и каква е! Хайде! Защо нищо не се казва за нея или сега се скалъпва кондиката?

80

А шофьорът къде е?

преди 4 години

Защо нищо не пишат за човека, който е карал колата на Милен Цветков. Кой е той и какво се е случило с него?Защо крият кой е шофьорът? Колко често мъж се вози на задната седалка в собствената си кола? Милен Цветков е седял на задната седалка в собствената си кола.

79

да да, ама не

преди 4 години

Интересно коя точно адвокатска кантора ще се пласира като защитник на обвиняемите за каквото и да ги обвинят? По това ще видим кой какъв е и защо такъв е? Да се гледат записите от камерите, а свидетелите имат ли право да се изявяват в медиите по време на следствието и евентуално делото в съда?

78

Анонимен

преди 4 години

И нейното име е?

77

Анонимен

преди 4 години

10 минути седял на оградата? А от Бърза помощ казват че дошли след 6 минути. Кой лъже?

76

Истина

преди 4 години

поредната ***.ва която се дрогира защото приятелет и и купува. Този *** след 2-3 години може да го намерите на околовръзсното, ако някой не и направи дете и да и плаща да го гледа.

75

бях там

преди 4 години

До дедо ТашункоБеше бях там, хората го изкарах веднага заради опасения от възпламеняване на колата. Помагаха му дори когато беше седнал подпрян на оградата след 10тина минути легна и изпадна в безсъзнание.

74

Анонимен

преди 4 години

Да бе, сериозна разлика..Максим Стависки пиян уби и какво?

73

До 78

преди 4 години

А що се праиш на ударен, че не се сещаш защо. Щот от боята дали е Рашо или Рамо, все е някъв анонимен маргинал. А тука лъсват дечицата на "елита" - измамничка с евросредства, синчето на "мозъка" и друсаната кифла май ще се окаже с прокурорски роднини. Та има сериозна разлика.

72

Анонимен

преди 4 години

Момичето никъде не си е написало истинската фамилия, а 2 часа след ареста всички жълти издания и публикуваха фамилията. Кой от следствието изпя на журналистите името?

71

Швестер Велко

преди 4 години

Добро утро - гарантирано от ГРОБ!!!

70

Анонимен

преди 4 години

Убийците от боята дето им дават условни ги пишат винаги само инициалите, тука извадиха и фейсбук и пълните имена на свидетели. Журналистически своеволия.