Снимка: flickr
fallback

33-годишен турист от Австрия е арестуван за 24 часа, след като се развилнял и нокаутирал камериерка в хотел в курорта "Златни пясъци".

Инцидентът станал около 10 часа предиобед на 13 август, съобщиха от ОДМВР-Варна.

Мъжът вдигнал скандал в коридора на хотела, крещял по персонала, бил агресивен и в крайна сметка ударил юмрук зад врата на една от камериерките и я съборил на земята.

Oще по темата

Пристигналите на мястото полицаи закопчали агресивния пиян австриец и го отвели във варненския арест.

Наложена му е глоба по Указа за борба с хулиганството. Сумата не се съобщава.

Случаят с агресивния австриец досущ прилича на друг, разиграл се през лятото на миналата година, но с шведски турист, който нокаутира с крак камериерка, този път обаче на "Слънчев бряг".

Диана пострада тежко и няколко дни бе в болница, след като Ралф Сундберг я ритна в лицето. Инцидентът стана на 3 юни, а видеото, разпространено от МВР, взриви обществото.

На 26 септември обаче Ралф Сундберг бе освободен от наказателна отговорност и глобен от Районния съд в Несебър -  4500 лева.

До този парадокс се стигна заради чистото съдебно минало на шведа, квалификацията на нанесения ритник като "лека телесна повреда" и липсата на нанесени материални щети по време на деянието.

Още на следващия ден шведът отлетя за родината, а след като присъдата бу потвърдена и на втора инстанция – шведът преведе глобата по банков път.

Развоят на събитията обаче провокира сериозна дискусия за промяна в закона, която да не допуска при подобни деяния да се налага само административно наказание.

Какво ще се случи сега? Предстои да видим!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

147

Анонимен

преди 5 години

българския съд убийци пуска на свобода, остана да реагира адекватно за хулиганство... то направо не е престъпление за престъпния ни съд и престъпното ни НС

146

Анонимен

преди 5 години

Навремето 2006 Серго искаше да прави България секс дестинация. Не зная дали е добре че УСА посолството му издърпа ушите, защото после изведоха момичетата в чужбина. Сега рекламите неизменно включват и Руски език.

145

Бягайте от тази 

преди 5 години

Абе каква охрана говорите по голямата част от пазачите са дядовци за по 300,400 лв и те са стационари по подобни обекти единствено може да натиснат паник бутона и да дойде патрулен с 2 *** бивши ченгета или просто кибици които няма да направят абсолютно нищо освен да се обадят на полицията след това ще си измият ръцете с дядото който е стационарен пазач че не Е ОТРЕАГИРАЛ добре и те не са виновни .. и те така лично аз изчезвам който остава да се оправя тука вече всичко е П Р О Д А Д Е Н О !

fallback