147

Анонимен

преди 5 години

българския съд убийци пуска на свобода, остана да реагира адекватно за хулиганство... то направо не е престъпление за престъпния ни съд и престъпното ни НС

146

Анонимен

преди 5 години

Навремето 2006 Серго искаше да прави България секс дестинация. Не зная дали е добре че УСА посолството му издърпа ушите, защото после изведоха момичетата в чужбина. Сега рекламите неизменно включват и Руски език.

145

Бягайте от тази 

преди 5 години

Абе каква охрана говорите по голямата част от пазачите са дядовци за по 300,400 лв и те са стационари по подобни обекти единствено може да натиснат паник бутона и да дойде патрулен с 2 *** бивши ченгета или просто кибици които няма да направят абсолютно нищо освен да се обадят на полицията след това ще си измият ръцете с дядото който е стационарен пазач че не Е ОТРЕАГИРАЛ добре и те не са виновни .. и те така лично аз изчезвам който остава да се оправя тука вече всичко е П Р О Д А Д Е Н О !

144

Анонимен

преди 5 години

Ше го пратят в тухларната в Клагенфурт и ще се вразуми.

143

ГЕРБ forever

преди 5 години

Не се вживявайте много,момчето ще си плати тук-там, въпросът ще е уреден,ще си замине доволен и ще разкаже на всичките си приятели за случката,така че и те да дойдат догодина да преживеят нещо подобно.Така приходите от сектора ще се увеличат, влеят в хазната,а оттам благосъстоянието на целия народ ще се повиши.Както е казал народа: Всяко зло за добро!

142

КАЗАХ

преди 5 години

да пусне жалба в австрия срещу него и да не се заминава с корумпираните съдилища в българкия. всички от ВКС също са част от мафията... решението е само едно! и нова конституция за промяна на строя на управление

141

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно, ако този пиян австриец беше бил един юмрук или крак на член на най-хуманният съд в света, дали щеше да се размине с глоба?

140

Нека минем направо

преди 5 години

До сега няма нити един наказан чужденец,за проява на насилие,и своеволия по отношение на персоналът по БГ-Черноморие.Но прави впечатление процедурата на Българските Власти.Всеки един нарушител е отвеждан под полицейска охрана,и конвоиран 24/7 в денонощието,до неговото експулсиране.Това се прави с цел гарантиране сигурността на чужденеца на територията на РБ. Значи заради бизнеса,народа трябва да бъде бит и да не казвам какво,че виж ти хотелите били на мастити мафиоти от власта.Просто Бизнес.

139

Яве

преди 5 години

Ами така е като се рекламира като евтина дестинация и най-голям ти гордост е пиенето на корем... няма никакъв контрол и всеки прави каквото иска.... глоба и бан да влиза в бг. Или пияните туристи дават тон на цял един отрасъл...

138

А къде са

преди 5 години

СЕКТАНТИТЕ ОТ БХК?

137

А

преди 5 години

,,,Шведът Ралф си замина, без да плати глобата за ритника,,,

136

Анонимен

преди 5 години

Къде е държавата....Един съвет към потърпевшета дама...,съд Съд за хотела,че не я е защитил,Съд към държавата ,за неадакватното решение...Съд за Нападателя във подточките ,нападение,насилие,стрес,расизъм....Има много добри адвокати и дано някой се заинтересува и защити тази госпожа...

135

До привет от Германи

преди 5 години

И после като дойде полицията, охранителите да се правят на "НИ ЛУК ЯЛИ, НИ ЛУК МИРИСАЛИ", а хулиганът да получи многократна "Тротоарна екзема"!

134

Eni4er

преди 5 години

До привет от ГерманияПреди 2 год. в един хотел в Анталя някакъв пиян украинец крещеше нещо на едно момиче от персонала.Охраната преди да го предаде на полицията му дръпна един хубав бой.После като го питаха в полицията от къде му са тия синини по лицето,каза че се е спънал и паднал от стълбите

133

Анонимен

преди 5 години

Индобългаринът, дето потроши момичето в Германия го опандизиха за немалко години. В затвора го помляха от бой!

132

Хулиганските прояви

преди 5 години

трябва да се наказват в тежки присъди, а при тези употребили алкохол и наркотици - още по-стоги, включително и със строг тъмничен затвор, без право на обжалване!!!

131

Ша баялдисам

преди 5 години

В 10ч. предиобяд и вече пиян! С такъв имидж , какви други туристи да посещават БГ, освен най-големите ***, които идват да се правят на супермени! А, по родните си места са тихички и хрисими, защото хер полицай изобщо няма да ги "гали", а и после в съда няма да се размине с 300 кинта! Скапана държава! Кой *** го е пуснал със смешната глоба от 300 лева?! Взели са му парите за следобедната бира! В другите държави това е глоба за неправилно паркиране, а тук става въпрос за телесна повреда!

130

65

преди 5 години

Ами нали преди две години ,пак имаше същият случай.И тогава се замаза положението в полза на бияча. Що да не бият пак?То това е сезонен побой-чак до другото лято ще и държи влага.

129

.

преди 5 години

Сумата е 300 лв, съобщиха по всички канали, в България няма правосъдие, а явно и журналистика.

128

Анонимен

преди 5 години

Утре и главите пак ще ви режат !Като си мълчите ще ви мачкат.. спите ли спете.. Гражданската стана задължителна ще стане и 700-800 лв ;) а вие пак си спете пред заспалите машини !После не се сърдете че нямало справедливост 7 милиона срещи някакви киртаци които са 280 на брой.. ха ми че вие ако искате само да замахнете и тях ги няма !Ама не стойте си и спете така е по добре лягайте си на едното ухо,Румънците станаха ама вие неможете !Спете така ще си останете спящи ! :)