Снимка: flickr
fallback

Улична видеокамера е заснела ужасяващата гледка със заливането с бензин и подпалването на 49-годишна българка от бившия й мъж в Сицилия, съобщиха италианските власти.

Именно благодарение на кадрите карабинерите успели да разгадаят как е извършено престъплението и да стигнат веднага до престъпника.

На видеозаписите се вижда мъж, който полива бившата си българска жена и сегашния й приятел с петлитрова туба бензин.

Oще по темата

След това той хвърля парче запален парцал към двамата, започва да крещи и да се смее на висок глас, пишат италианските медии.

Заради жестокостта на кадрите със запалването, карабинерите отказват да ги разпространят.

Веднага след подпалването на българката до нея достигнали медици, извикани чрез много обаждания на свидетели на палежа, пише "24 часа".

Състоянието на българката е изключително критично, тя е в болница с изгаряния от 50% по тялото си, а 57-годишният й приятел – с 30%.

Според местните медии 57-годишният Фортунато Джузепе Таормина, извършител на престъплението, имал богато съдебно досие – разследван е за физическо насилие, тормоз, грабеж и бягство от домашен арест.

Пироманът живеел на метри от участъка на карабинерите в Маскали и униформените го открили бързо и го арестували.

При задържането му Таормина изглеждал напълно спокоен и не съжалявал ни най-малко за извършеното от него.

"Всяко обещание е задължение. Бях й казал, че рано или късно ще си отмъстя", казал той с усмивка на разследващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Зиг

преди 5 години

До тези, които толкова жлъчно и горчиво плюят по българката - единственото ми обяснение е, че, или майките ви са били евтини продажни жени, или - което ми се вижда по-вероятно - бащите ви са били груби, вероятно алкохолизирани типове, неуважващи жена си и превърнали я в слугиня. Така сте възпитани... до голяма степен - жалко за вас.

33

ergen4ev

преди 5 години

има мухлювци които не могат да преглътнат факта че са оставени поради това че са мухлювци и простоватостта им ги прави агресивни

32

Бг.реалност

преди 5 години

Не е това начина да си го ,,получиш"но на българката морала ние си го знаем много добре.Виииинаги си е била по тънката част.Още от пубертета майка и я учи как с оная си работа да се оправя в живота.За пари ще прегази и товарен влак и дори няма да го усети.Но,номерцата не навсякъде и не при всеки минават.

fallback