34

Зиг

преди 5 години

До тези, които толкова жлъчно и горчиво плюят по българката - единственото ми обяснение е, че, или майките ви са били евтини продажни жени, или - което ми се вижда по-вероятно - бащите ви са били груби, вероятно алкохолизирани типове, неуважващи жена си и превърнали я в слугиня. Така сте възпитани... до голяма степен - жалко за вас.

33

ergen4ev

преди 5 години

има мухлювци които не могат да преглътнат факта че са оставени поради това че са мухлювци и простоватостта им ги прави агресивни

32

Бг.реалност

преди 5 години

Не е това начина да си го ,,получиш"но на българката морала ние си го знаем много добре.Виииинаги си е била по тънката част.Още от пубертета майка и я учи как с оная си работа да се оправя в живота.За пари ще прегази и товарен влак и дори няма да го усети.Но,номерцата не навсякъде и не при всеки минават.

31

Анонимен

преди 5 години

поредната българска "убавица" която сменя мъжете по чужбина като носни кърпи,съжалявам но въобще не ме вълнува,само и пожелавам да оздравее

30

Анонимен

преди 5 години

Човека не иска на сила любов. Иска отмъщение за унижението и лъжите. А се чувства излъган, понеже е очаквал нещо различно. Според описанието, дадено в статията, това различното няма много жени дето могат да му го дадат. Мъжете действат така когато не им остава друг шанс. Ако ги притиснат до стената са готови да стигнат до крайност. Този се е чувствал притиснат. Явно е инвестирал твърде много емоции в една българска *** и е решил да си изтегли инвестицията по единствения за него възможен начин.

29

Анонимен

преди 5 години

Развод по италански...

28

Маленакисчето

преди 5 години

Ужас. Насила да искаш любов е унижение. А да посегне на този когото си обичал е престъпление за душа, сърце и морал. Е сега ще си я върне ли този не нормални?

27

65

преди 5 години

До господин Опаа.Ти си луд точно толкова ,колкото и италианеца.Или имаш повече рога от сто елена.Затова е тся злоба.А ако жената години наред го е търпяла?'Безсилието поражда насилие.

26

Опааа

преди 5 години

Браво на човека, така се защитава достойнство.Ако всички кучкии тръгнат да си правят и слагат с когоо искат то света ще стане един огромен публичен дом.И аз бих ги заплаил .

25

Анонимен

преди 5 години

Ако тази куха лейка я питаш как си живее в Италия с мъжа си италианец, ще ше скъса да се хвали колко й е добре и сега действително виждаме каква изгаряща любов и приказен животец е имало.

24

романо

преди 5 години

Бъдете крайно внимателни кого допускате близо до себе си, пък било то - мъж или жена!Нежният пол може да бъде не по-малко жесток и брутално отмъстителен.Не си "играйте" с чувствата и емоциите на хората, дори и от най-близкото ви обкръжение, те биха могли да ви наранят причинявайки си сами болка.Живеем в много динамични и безкомпромисни времена, и мнозина не издържат психически на огромното напрежение и стрес!

23

Анонимен

преди 5 години

Някой да я е карал да се обвързва със престъпник? Че и се е омъжила за него ... Хем престъпник хем е луд в главата. Като искате лошите батковци понякога резултата е този.

22

Бай Иван

преди 5 години

Нашенските ку.ви като се хващат с чужденци за пари не реват ,ама после бъдете съпричастни,братя българи ,айде нема нужда ;) !!!

21

КОЯ Е ЯНКА?

преди 5 години

КОЯ Е ТАЯ ЯНКА БЕ

20

...

преди 5 години

Винаги има и такива! Но всеки трябва да знае, че винаги ама винаги е се намери някой дето и на него ше му види сметката или ше си спази обещанието! ТТака, че тръгнеш ли по тоя път няма да прокопсаш!

19

Хахо

преди 5 години

А Елена от Благоевград защо е любовница на дъртия Атанасов - зъболекаря от бл.21 в Белите брези?

18

Хахо

преди 5 години

Даниел Василев, който и без това не се казва така, е набор 1966 - баща ми знае! Това е последно предупреждение за Янка Иванова

17

Анонимен

преди 5 години

Янке, а знаеш ли, че някои валути въобще не съществуват, но касиерката в магазина и тя е "твой" човек. Ей, изроде, гледай да не дойдат моите хора, тези на баща ми , де!

16

Хахо

преди 5 години

Янке, спри да обучаваш Зорници да ме следят, да не стане обратното. Майка ми и баща ми знаят, знаят, знаят!

15

Хахо

преди 5 години

Янке, с който и двойник - мъж или жена да се представиш пред баща ми, все е тая вече - спукана ти е работата.