Снимка: БГНЕС
fallback

Григор Димитров изигра нов силен мач и отива на четвъртфинал на мастърса в Индиън Уелс. Българският тенисист се наложи с 6:3, 7:6 (6) срещу Джон Иснър.

В следващия кръг Димитров ще играе с победителя от мача между седмия в света Андрей Рубльов и Хуберт Хуркач. Преди година, когато записа най-силното си участие в турнира с влизане в полуфиналите, българинът преодоля Хуркач в четвъртфиналите.

Решителните разигравания бяха оспорвани, като двамата си размениха по два минипробива до 5:5. След това Димитров имаше два мачбола и се възползва от втория.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 2 години

Ако не му се появи пак някоя контузия, Гришо може да стигне и до финала на турнира. Психиката я има, винаги я е имал, но след 2017 не може да се отърве от контузии.

6

ДДРОнег

преди 2 години

До до българин___ти явно нищо не разбираш нито от физика, нито от света !!!___Силно се съмнявам, че Хокинг е казал такива думи, но дори и да ги е казал, може да не са истина !!!___Вече се доказа, че Хокинг не във всичко е прав !!!___И по темата от статията - Браво на Григор, много приятно ме изненада, не мислех, че ще победи Иснър !!!

5

Анонимен

преди 2 години

Както писах и вчера, Гришо има голям шанс да вземе титлата. Трябва да бие Рубльов, вероятно Фритц и вероятно Надал на финала. Надал вчера едва успя да победи Опелка с два тайбрека.

fallback