7

Анонимен

преди 2 години

Ако не му се появи пак някоя контузия, Гришо може да стигне и до финала на турнира. Психиката я има, винаги я е имал, но след 2017 не може да се отърве от контузии.

6

ДДРОнег

преди 2 години

До до българин___ти явно нищо не разбираш нито от физика, нито от света !!!___Силно се съмнявам, че Хокинг е казал такива думи, но дори и да ги е казал, може да не са истина !!!___Вече се доказа, че Хокинг не във всичко е прав !!!___И по темата от статията - Браво на Григор, много приятно ме изненада, не мислех, че ще победи Иснър !!!

5

Анонимен

преди 2 години

Както писах и вчера, Гришо има голям шанс да вземе титлата. Трябва да бие Рубльов, вероятно Фритц и вероятно Надал на финала. Надал вчера едва успя да победи Опелка с два тайбрека.

4

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Гришо!

3

до българин

преди 2 години

Айде моля не се излагай с тея първобитни религии. Коя била по по най. Според Стивън Хокинг вселената няма нужда от бог. Всичко се обяснява от физиката. Обаче там се иска як мозък за да схванеш и много години на учене. Не е като да се плещи нещо ей така с 2 безмозъчни клетки. Стивън Хокинг имаше акъла на 10 мил като теб. Че може и 10 милиарда.

2

Българин

преди 2 години

Бог се пише с голяма буква. Не е българин тоя който не почита Бог и не православен християнин или просто християнин. Само Православието е Християнство !

1

когато иска

преди 2 години

може. Дано се бори поне (и акоме дал бог) да пребори Рублов (6 ти в света).Трудно но не невъзможно е. Ако много иска има възможностти.