Снимка: БГНЕС
fallback

Австралийското правителство отправи искане за задържане на Новак Джокович в събота сутринта, съобщава АФП.

Ето малко повече от правителствения адвокат Стивън Лойд за това какво иска да се случи австралийското правителство по отношение на потенциалното задържане на Джокович от имиграционните власти.

Oще по темата
Лойд казва, че правителството предлага Джокович да бъде задържан в 08:00 часа в събота, но след това ще може да присъства на изслушването си в адвокатската кантора на адвокатите си, ескортиран от служители на австралийските гранични сили, след което отново да бъде задържан на обяд.

След това световният №1 ще бъде върнат в ареста в събота следобед и ще остане там през нощта, а след това ще бъде върнат в офиса на адвоката си в неделя сутринта за предложено съдебно изслушване, казва правителството.

Адвокатът на играча Ник Ууд вече каза на изслушването, че приема, че правителството е в правото си да задържи Джокович, но предупреждава за "медиен цирк", ако това се случи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

150

Бае ви Прое

преди 2 години

Писоаря на Джавкович бил положителен? Сигур го е напълнил след снощното пиене с бае ви Стое!

149

Божил

преди 2 години

В Австралия няма "мой човек" и "наше момче" както бе при соца- прегрешилият си плаща!

148

воевода

преди 2 години

Велик тенисист, но с типичен сръбски манталитет. Самозабравил се лицемер, който си мисли че е над закона. С цялата си наглост се сравнява с Исус и Спартак а няма и капка достойнство и доблест - само лъже и маже. *** и ***. Отишъл за 2,85 милиона и слава, но няма и капка уважение към държавата континент. БРАВО АВСТРАЛИЯ ! ПОКАЖЕТЕ, ЧЕ ВСИЧКИ са РАВНИ ! ГОРД СЪМ С ВАС !

fallback