150

Бае ви Прое

преди 2 години

Писоаря на Джавкович бил положителен? Сигур го е напълнил след снощното пиене с бае ви Стое!

149

Божил

преди 2 години

В Австралия няма "мой човек" и "наше момче" както бе при соца- прегрешилият си плаща!

148

воевода

преди 2 години

Велик тенисист, но с типичен сръбски манталитет. Самозабравил се лицемер, който си мисли че е над закона. С цялата си наглост се сравнява с Исус и Спартак а няма и капка достойнство и доблест - само лъже и маже. *** и ***. Отишъл за 2,85 милиона и слава, но няма и капка уважение към държавата континент. БРАВО АВСТРАЛИЯ ! ПОКАЖЕТЕ, ЧЕ ВСИЧКИ са РАВНИ ! ГОРД СЪМ С ВАС !

147

СВОЙ

преди 2 години

Браво на Джкович!!!Срещу Коронадиктатурата ВСЯКАКВИ методи са оправдани!!!Не на новото норамално!!!Не на наовият Световен ред!!!Или ви харесва,каво се случва,а?Харесва Ви галопиращата инфлация?Харесва Ви,че утре на самолет,ще могат да се возят само Богупомазаните?Харесва Ви,че заради измислени Климатични промени,ще трябва да стоите на студено?

146

СВОЙ до 159

преди 2 години

Я не се прави на балама,напълно си наяснo,че става въпрос за безумието на един континент държава,където затварят здаравите хора,а "ваксинираните" които ръсят зараза навсякъде, са примерните овчици!Разковничето е в думата овце!!!Много зрители ще бойкотират и няма да им гледат Австралия CLOSED!

145

Сещай се БокоКуко

преди 2 години

Полза има: ако Джоко е признат за лъжец или грешник, отсега всеки член от ранга на Австралийската администрация бъде уличен в грешка или лъжа би следвало и без да знае какво е тенис, даго арестуват поне два пъти в една седмица и подкарат по същия улей по който Джоко бе прекаран.

144

Анонимен

преди 2 години

Ей, много сърбомани има в тая държава бре. Ако това се бе случило с Григор сърбетата щяха да се радват и да ни съсипят от бъзици.

143

изродска държава

преди 2 години

Храни и помагай на австралиец за да те арестува и депортира? АБСОЛЮТНИ НЕБЛАГОДАРНИЦИ! ДАНО ИМ ИЗГОРИ ДЪРЖАВАТА В ЗАДАВАЩИТЕ СЕ ПОЖАРИ!

142

Анонимен

преди 2 години

До 148защо французите казаха, че на Ролан Гарос ще допуснат Джокович даже и да не е ваксиниран? Или французите са неандерталци и нямат нищо общо с цивилизованите нации?)))Защото французите са ле.кенца,а и още им държи влага отказа на австралийците от сделката за 150млрда $ за военни технологии и производство на атомни подводници.

141

реалист

преди 2 години

Знаех си че е престъпник Джоката.

140

Анонимен

преди 2 години

До 152Искат от него който е преболедувал вируса да се ваксинира??? Жалки скaпани фашисти!)))Нещо не си разбрал,! Австралийците не обичат да ги лъжат, а след като Джукович го е сторил, му напомнят, че не е желан в страната им.

139

Анонимен

преди 2 години

До 150 само питамОтговарям: Държава от затворници, крадци, изнасилвачи, убийци и мародери успя да създаде по успешно, културно и проспериращо общество към което напинят уж свободните тъмни балкански субекти. Последеният пример е на лице!

138

Balkanski

преди 2 години

Никога не е късно да станеш за резил.От балканите може да се махнеш,но балканското винаги е в теб.Ноле по труден начин ще разбере че тия нямат нищо общо с нас.Успех на балканеца.

137

само питам

преди 2 години

Какво друго мислите, че може да се очаква от държава създадена от престъпници и наследници на бившите затворници на короната?

136

Овчаря до 145

преди 2 години

ти това да не би наистина да го вярваш? ако е така, добре дошъл в стадото.

135

Анонимен

преди 2 години

Залагам за два сърдечни пристъпа и цяла Австралия да си азака ваксините буаАа2

134

Анонимен

преди 2 години

Фюрера на Австралия скоро ще висне от дръво!!

133

Анонимен

преди 2 години

Фюрера на Австралия е полудял напълно XD

132

msm

преди 2 години

А на бас, че Стивън Кинг ще напише поредния си вледеняващ бестселър по мотиви и случки от КОВИД епохата! Всичко взе да става прекалено сюреалистично и малоумно на фона на нормалността, която имахме преди КОВИД истерията

131

Анонимен

преди 2 години

До 97. г. Абе тоя пич като е толкова достоен и незнам си какво, защо просто не си хване пътя ? Аз не бих стоял някъде, където не ме искат, ако си тръгне сам като пич ще спечели много повече хора на своя страна. НЕ, НЕ СИ ПРАВ! СВОБОДАТА СЕ ПРИДОБИВА С БОРБА! АКО ВИНАГИ ОТСТЪПВАШ, ПЕЧЕЛЯТ ВИНАГИ ТЕЗИ КОИТО НЕ ГИ ИСКАШ! ТАКА СЕ ПРАВИ! С ПРИКАЗКИ НАВЕДЕНА ГЛАВА САБЯ НЕ СЕЧЕ И ДРУГИ РОБСКИ ПОГОВОРКИ НЕ СТАВА!ЗАТОВА СМЕ И НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ!