Снимка: БГНЕС
fallback

"Държат го като затворник, условията са ужасни. В хотела, ако това може да се нарече хотел, има хлебарки, храната е ужасна". Това заяви майката на Новак Джокович Дияна относно центърът за настаняване на бежанци в Мелбърн, където световният номер 1 в тениса бе настанен, след като му бе отказано да влезе в Австралия.

Oще по темата

Джокович ще трябва да изчака във въпросния център до понеделник, когато съдът ще разгледа неговата жалба срещу отказаната му виза и ще бъде взето крайно решени дали той ще може да участва в Откритото първенство на Австралия. "Говорих с него преди няколко часа, той е добре, разговаряхме за няколко минути. Опитваше се да заспи, но не можеше. Можете да си представите как се чувствам като майка, чувствам се ужасно през последните 24 часа. Държат го като затворник не е честно, не е човешко. Надявам се той да остане силен, ние също се опитваме да му дадем сили. Надявам се да спечели", сподели Дияна пред медии и фенове на Джокович в Белград.

Бащата на тенисиста Сърджан определи действията на Австралия като "политически". "Новак е Сърбия и Сърбия е Новак. Това няма нищо общо със спорта, това е политическа атака. Няколкостотин милиона души от Запада не могат да понесат, че Новак е най-добрият спортист в света. Като унижават Новак, те унижават Сърбия и сръбския народ", каза Сърджан, който сравни сина си с Исус Христос и Спартак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

майчичко

преди 2 години

на мама момчето!

72

Анонимен

преди 2 години

Само да ви светна шефа на света е българин кзва се иван станков, и не е никаква загуба да не си блозо до него! Нито за джокович нито за григор димитров, освен ако не искат да прехванат срамни въшки и други венерични болести от курвара!

71

Анонимен

преди 2 години

Това е заради гнусния иван, хотела има хле..рки, защото той ограничава знанието за всичко на един човек, бившата му жена и я определя като лош хотел! Долна *** и Григор Димитров за това не се класира по високо в ранг листата, защото американците са му по- близки на станковия от българите! Долен ***!

fallback