73

майчичко

преди 2 години

на мама момчето!

72

Анонимен

преди 2 години

Само да ви светна шефа на света е българин кзва се иван станков, и не е никаква загуба да не си блозо до него! Нито за джокович нито за григор димитров, освен ако не искат да прехванат срамни въшки и други венерични болести от курвара!

71

Анонимен

преди 2 години

Това е заради гнусния иван, хотела има хле..рки, защото той ограничава знанието за всичко на един човек, бившата му жена и я определя като лош хотел! Долна *** и Григор Димитров за това не се класира по високо в ранг листата, защото американците са му по- близки на станковия от българите! Долен ***!

70

Ааххх

преди 2 години

И хл.еб.ар.ки се оказа забранена дума в днес.бг. Хл.еб.ар.ката е насеком,бе,насеком. Инсект.По биология в началния курс се учи. И като е забранена думата вий защо я пишете в материала, а ние не можем да я коментираме.Я да ви тегля аз един бан за няколко месеца и никакво стъпване на сайта ви.Човек си троши пръстите да пише, а после вместо напълно нормални книжовни думи излизат звездички.Хайде пишете си сами коментари, че знаете кои думи са разрешени и кои не.

69

Ааххх

преди 2 години

Хлeбарки имало,представете си.Синът й е роден със златна лъжичка в устата и е спал само в атлазени пелени и чаршафи и сега изведнъж- хлeбарки. Не се усещат родителите му,че прекаляват и вече започват да настройват хората срещу себе си и съответно срещу сина си.

68

До BULGARIA WITH NOL

преди 2 години

Ако така ще да го пишем в Туитъра, съм пас, а ако имах профил щях да го закрия...

67

Анонимен

преди 2 години

има право да си тръгне във всеки един момент ,но не желае ,защото при депортация ,няма право да посещава Австралия 3 години,стига с тия драми,сам се вкара в кошарата,не навсякъде става с име и пари!

66

DHL

преди 2 години

Майка му спешно да му изпрати буркани с лютеница, свинско варено и малко туршия !

65

ТУНДЖАНЕЦ

преди 2 години

Сръбски глезотии. Пази БОЖЕ сляпо да прогледне.

64

Каракольо

преди 2 години

Браво на Австралия , мръсният сръпски *** да си седи в београдо

63

BULGARIA WITH NOLE

преди 2 години

WHOLE BULGARIA IS WITH NOLE FULL SUPPORT!!!ПИШЕТЕ В ТУИТЪРА

62

Анонимен

преди 2 години

точно като исус христос е. без разлика.

61

malart

преди 2 години

Предполагам има договори и заради това е тръгнал за Австралия, а не че му трябват още пари

60

Анонимен

преди 2 години

Джокович не направил нищо лошо.Ни е псувал на майка съдиите,ни пък е целувал журналистка със силикон.Човека просто е прекарал вируса и не му е необходима ваксина.Но в нацията -затвор Австралия ,всеки е виновен и осъден.Къде са ООН..Тук имаме брутално нарушаване на хартата на човешките права.

59

Анонимен

преди 2 години

*** като не му харесва, да се прибира при мама. Там може да си прави каквото си поиска.

58

11

преди 2 години

Аве що цензурирате хлeбaрки ве? То идва от хляб - и хляба ша цензурирате вече.

57

11

преди 2 години

Чувал съм, че австралийските хлeбарки са кат врабчета и ревът кат карпатски вълк.

56

алооооо

преди 2 години

е преди да стане известен и номер едно и у вас имаше хлeбарки .

55

Анонимен

преди 2 години

Уви,вместо да подкрепят колегата си излезе ,че му завиждат и искат да го няма на турнира.Най-глупав нашия Гришо.Щом го задържали значи имало защо?Къде е и Стоичков да каже от своите тъпни.Няма ги.Робска и смотана нация сме ,колкото и да се палим за Левски и Ботев-не ги заслужаваме.Знаете ли защо.Защо сърбите имат Джокович ,а ние мърди и страхливци.

54

Непозната

преди 2 години

Австралийската страна обяви, че започва проверка на останалите тенисисти и персонал, влезли с медицинско изключение в Австралия. Интересно защо въобще са допуснати да влезнат, без да се направи и на тях щателна проверка, както при Джокович. Чак след скандала с Ноле и обвиненията към Австралия в дискриминация към Джокович се сетиха, че трябва да проверят и останалите. Поне за очи. Явно все пак всичко е насочено към световния номер едно. Много грозна саморазправа!