Снимка: БГНЕС
fallback

Лидерът при тенисистите Новак Джокович коментира в профила си в Инстаграм дисквалификацията си от турнира от Големия шлем US Open.

Сърбинът беше изгонен от надпреварата, след като удари с топка една от съдийките край корта по време на 1/8-финала срещу Пабло Кареньо Буста. Джокович твърди, че в действията му е нямало умисъл и поднесе извиненията си на нея и организаторите.

Oще по темата
"Цялата тази ситуация ме направи много тъжен и празен. Проверих как е страничната съдийка и слава Богу тя се чувстваше добре. Изключително много съжалявам, че причиних такъв стрес. Беше неумишлено. Толкова грешно. Не оповестявам името, за да уважа личното пространство. Относно дисквалификацията, трябва да погледна вътре в себе си, да поработя върху разочарованието си и да превърна всичко това в урок за израстването и еволюцията ми като играч и човешко същество. Извинявам се на US Open и всички свързани с него за поведението си. Изключително съм благодарен на екипа и семейството ми, които са моя опора, както и на феновете, които винаги са до мен. Благодаря ви и много съжалявам", написа Джокович.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

до 40

преди 3 години

Нали, Кремлин куп е ехеееее...

30

Анонимен

преди 3 години

Добре че си осъзнал като човешко същество., дано, дано. Ама не вярвам, всичко това е само на думи, иначе си оставаш същия.

29

Анонимен

преди 3 години

До до 45Ооооо! И при Виденов съм се изхранвал. Не бери грижи за мен. И атаките на мутра покровителствана от тройна съм преживял. Палежи на жилище, яки батки около дома, чупене на имущество, съдебни дела с кошаревски свидетели, среднощни обаждания, отказ от действия на полицията. Се някак ще преживея.

fallback